ONDARA ACULL AQUEST DISSABTE 29 DE SETEMBRE LA FINAL DEL I CAMPIONAT DE PILOTA GROSSA

Amb la disputa de les semifinals que es va dur a terme el cap de setmana, queda tancat el quadre d’equips que participaran en la final de la I Trobada de pilota grossa, que tindrà lloc aquest dissabte 29 de setembre al Trinquet de Pilota Grossa d’Ondara.

El Campionat de Pilota Grossa està organitzat pels Ajuntaments de l’Abdet, el Genovès, Ondara i Parcent, amb la col·laboració de la Coordinació de Pilota Valenciana de la Direcció General d’Esport i la Federació de Pilota Valenciana.

Per entrar en joc, podrem gaudir d’una tertúlia, entre els organitzadors, que s’emetrà aquest dimarts 25 de setembre a les 20:30 hores, en el programa «Pilota al dia» de Ràdio la Veu d’Ondara.

El plat fort esdevindrà el dissabte, 29 de setembre, a partir de les 16:00 hores. La jornada començarà amb la final de la categoria Cadet. A continuació es jugarà la partida de Veterans B i, en acabar, podrem assistir a una exhibició de Raspall adaptat al Trinquet municipal d’Ondara. Tot seguit es reprendrà la fase final amb la partida de Veterans A. Finalment coneixerem l’equip guanyador de la categoria Sèniors.

Final ONDARA Final ONDARA_01

REGIDORIA D’ESPORTS – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.