L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA TANCA LA TEMPORADA 2017-2018 ARREPLEGANT 7 PREMIS AUTONÒMICS PER EQUIPS I 2 PER ALS SEUS ENTRENADORS

Els integrants de l’Escola de Pilota d’Ondara es van desplaçar ahir a València per a arreplegar els seus trofeus dels XXXVI JECV en el Dia de la pilota valenciana

Ondara, 24.09.18. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va participar ahir diumenge 23 de setembre a València en la celebració del “XXVII Dia de la Pilota Valenciana”, que va comptar amb el lliurament, en la sala de cristall de l’Ajuntament de València, dels trofeus als millors equips de les fases finals Autonòmiques dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana (que lliura la Federació de Pilota Valenciana) en les diferents modalitats, i dels trofeus als millors entrenadors en la plaça de l’Ajuntament. Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara es va posar a disposició de l’escola un autobús per a acudir a València a arreplegar els trofeus.

ondara trofeus 2llargues tots

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va aconseguir un total de 7 trofeus autonòmics per equips en la passada temporada 2017-2018, comptant com a entrenadors de pilota amb Juanma Garrido i Néstor Portes, els quals, al seu torn, han sigut premiats com a millors entrenadors en les modalitats de Llargues (Juanma Garrido) i de Raspall (Néstor Portes), sent l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara una de les més premiades de tota la Comunitat Valenciana. El lliurament de trofeus, celebrat a l’Ajuntament de València, va comptar amb la presència de la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, la qual va lliurar (junt amb altres autoritats) els trofeus als pilotaris de l’Escola d’Ondara, els quals van estar acompanyats pels seus entrenadors.

L’equip Benjamí d’Ondara, integrat per Arnau Mas, Dani Serra i José Miguel Sastre, va aconseguir cinc trofeus autonòmics en la temporada 2017-2018, sent l’equip de categoria benjamí que més premis va aconseguir de totes les escoles. El benjamí d’Ondara és el campió autonòmic en tres modalitats: raspall, escala i corda i llargues; i subcampió en galotxa i en one wall. En la modalitat de llargues, l’equip va estar integrat també per Uxue Arbona, Taylor Beesley, Izan García, Marc Agulles i Pau Agulles.

benjamins or escalaicorda 1benjamins or llargues 1 benjami or raspall 1

L’equip Cadet d’Ondara és el campió autonòmic de llargues (integrat per Raül Blasco, Josep Sapena, Andreu Mas i Adrià Duro) i subcampió autonòmic en raspall (amb Raül Blasco, Josep Sapena, i Marc Estellés).

cadets plata raspallcadet or llargues

Després del lliurament de premis als equips dels JECV, es va procedir a lliurar els màxims guardons anuals de la Federació de Pilota Valenciana a l’escenari de la plaça de l’Ajuntament. Entre altres, es van lliurar els premis als millors entrenadors de la temporada 2017-2018 de les diferents modalitats, que han sigut triats pels propis tècnics de les escoles de pilota. Els dos entrenadors de l’Escola Municipal de Pilota, Juanma Garrido i Néstor Portes, van rebre els seus guardons com a millor entrenador de llargues (Juanma Garrido) i de raspall (Néstor Portes).

premi juanma garrido llarguespremi nestor portes raspall (1)

Tant l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, com la Regidora d’Esports, Mar Chesa, han felicitat els integrants de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara i als seus entrenadors, Juanma Garrido i Néstor Portes, pels èxits aconseguits durant tota la passada temporada, i els han animat per a continuar així en la nova temporada que ara comença.

Publicado en Actualitat, Esports.