ONDARA CELEBRA AQUEST DISSABTE 22 DE SETEMBRE 2018 EL 9è TORNEIG DE FUTBOL VILA d’ONDARA

Torneig Futbol 8 2018 cartell noms equips modificats (1)_01

Vuit equips de futbol jugaran aquest trofeu de categoria aleví: Pedreguer, Dénia, El Verger, Levante, Elche, Villarreal, Alcoyano, i Ondara

Ondara, 19.09.18. El camp de futbol del poliesportiu Vicent Zaragoza d’Ondara serà novament l’escenari, aquest dissabte 22 de setembre, de la novena edició del Torneig de Futbol Vila d’Ondara 2018, organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, amb la coordinació de l’Escola Esportiva Municipal de Futbol i la col·laboració de les mares i pares dels alumnes de l’escola de futbol, i voluntaris col·laboradors. En aquest 9è Torneig Vila d’Ondara participaran vuit equips de categoria aleví de primer any. Un total de 160 xiquets participaran en aquest torneig, que s’ha convertit en tot un referent esportiu.

Aquest esdeveniment se celebrarà el dissabte 22 de setembre, de 10 a 18:30 hores, sent el lliurament de premis a les 18:45 hores. En aquest torneig participaran els equips de categoria aleví de diversos clubs futbolístics de la Comunitat Valenciana: Pedreguer, Dénia, El Verger, Levante, Elche, Villarreal, Alcoyano, i Ondara. Des de l’organització se’ls proporcionarà esmorzar, dinar i berenar a tots els xiquets participants, i també se’ls obsequiarà amb una samarreta commemorativa. Hi haurà trofeus per a tots els equips participants; medalles per al tots els jugadors, i trofeu a l’esportivitat.

Torneig Futbol 8 2018 diptic_01

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, i el Coordinador de l’Escola Esportiva Municipal de Futbol, Vicent Moncho, han afirmat que des de l’organització del torneig s’entén aquesta trobada esportiva com una forma de fomentar l’esport i de motivar els membres de l’escola de futbol. A més, des de la Regidoria d’Esports s’ha agraït el paper de les mares i pares dels alumnes de l’Escola de Futbol Municipal a l’hora d’organitzar aquest torneig. La Regidoria d’Esports d’Ondara posa l’organització i els mitjans necessaris per a l’exercici de l’activitat, incloent-hi l’ambulància, policia, protecció civil, carpes, taules i cadires, entre altres recursos.

Publicado en Actualitat, Esports.