ELS ENTRENADORS DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA, JUANMA GARRIDO I NÉSTOR PORTES, TRIATS COM MILLORS MONITORS DE LLARGUES I RASPALL, SERAN PREMIATS AQUEST DIUMENGE 23 DE SETEMBRE EN EL DIA DE LA PILOTA

Ondara, 18.09.18. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara compta amb els millors monitors en les modalitats de llargues (Juanma Garrido) i de raspall (Néstor Portes) de la temporada 2017-2018. Així ho han decidit els propis tècnics de les escoles de pilota, segons informa la Federació de Pilota Valenciana.

Aquest diumenge 23 de setembre se celebra a València el Dia de la Pilota, i els guardonats amb els premis anuals de la Federació de Pilota Valenciana rebran les seues distincions a les 11 hores en el Saló de Cristall de l’Ajuntament de València.

Els dos entrenadors de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, Juanma Garrido i Néstor Portes, han sigut premiats com millors monitors en les modalitats de llargues i raspall, respectivament.

Foto arxiu - Juanma Garrido i Néstor Portes amb equip benjamí d'Ondara

Foto arxiu – Juanma Garrido i Néstor Portes amb equip benjamí d’Ondara

Els premis als millors monitors han estat escollits pels propis tècnics de les escoles, que han decidit el següent: millor entrenadora, Mamen Santarrufina de l’EPV Meliana; Vicent Molines de l’EPV Orba, com a millor entrenador d’One Wall; el guardonat com a millor entrenador de frontó serà Salva Bosch de l’EPV El Puig; Carlos Salmerón de l’EPV Montserrat, com a monitor de galotxa; respecte a llargues, el premiat és Juanma Garrido de l’EPV Ondara; Adrian Celda de l’EPV Massamagrell, ha estat guardonat en escala i corda; sent Daniel Vidal de l’EPV Alqueria d’Asnar el premiat en equips femenins; mentre que en raspall el guardó es per a Néstor Portés, de l’EPV Ondara. (Font: Fedpival)

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a Juanma Garrido i Néstor Portes pel seu bon fer al capdavant de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara i pels guardons que arreplegaran el diumenge.

Publicado en Actualitat, Esports.