Dénia i Ondara acullen l’estrena d’F, l’obra de Jovi Lozano-Seser guardonada amb el Premi de Teatre de la Diputació

CARTELL F

* Nota de premsa Macma *

Dénia i Ondara acullen l’estrena d’F, l’obra de Jovi Lozano-Seser guardonada amb el Premi de Teatre de la Diputació

La companyia Tarannà Teatre dóna vida a una comèdia inspirada en Facebook

Aquest dissabte 22 de setembre s’estrenarà al Teatre Auditori del Centre Social de Dénia –20.30 hores– l’obra guardonada amb el Premi Evarist Garcia de Teatre Breu 2017 que atorga anualment la Diputació d’Alacant i que en la darrera edició de 2017 premià l’obra F (El llibre de les cares) de l’escriptor ondarenc Jovi Lozano-Seser: una comèdia basada en el món de les xarxes socials que cobra vida als escenaris de la mà d’una companyia professional de la comarca, Tarannà Teatre.

Paqui Noguera, Jaume Costa i Anna Gavilà són els actors que protagonitzen F (El llibre de les cares) en un muntatge que reprodueix la dependència als dispositius electrònics que guien el nostre dia a dia. Amb una escenografia tan icònica com paròdica, l’obra pretén, segons l’autor “analitzar qui som quan parlem des de darrere de la pantalla i alhora construïm una identitat pròpia”. Una obra fragmentada que tant apel·la a l’humor com a la quotidinitat dels conflictes ideològics que tenen lloc dins les xarxes.

40049755_2096541570378610_8035549031000178688_nel-llibre-de-les-cares

F (El llibre de les cares) inicia així una gira pels escenaris de la Marina Alta després de l’estrena al Carlos Arniches d’Alacant a finals de 2017 i de la darrera representació en el marc de les festes d’Alcalalí. La propera representació serà a Ondara el proper diumenge 30 de setembre a l’Auditori Municipal a les 20.00 hores mentre que ja a octubre el municipi de Beniarbeig acollirà el muntatge el dia 5. Cal subratllar que, a mercè del guardó obtingut, l’obra està inclosa dins del circuit de teatre de la Diputació d’Alacant i l’entrada és gratuïta.

* Nota de premsa Macma *

Publicado en Associacions.