MARTA FEMENIA MUD I NAIARA MOLL CABRERA, REGINES MAJOR I INFANTIL DE LA SOLEDAT 2019

Foto Laura Mestre

Foto Laura Mestre

Dissabte passat 15 de setembre va tindre lloc el primer acte de les Festes de la Soledat 2019, amb la imposició de medalles a la Comissió Soledat 2019, el sopar, i l’elecció de les Regines Major i Infantil de la Soledat 2019. Un acte que va comptar amb la col·laboració de la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara.

En primer lloc, en la missa, es van imposar les medalles. La Comissió Soledat 2019 està integrada per quaranta persones, entre Festers, Cort Major i Cort Infantil.

A continuació, es va celebrar al Prado el sopar, i després va tindre lloc l’esperat acte d’elecció de les Regines de la Soledat 2019.

En el cas de la Regina Major de les Festes de la Soledat 2019, serà Marta Femenia Mud, sent la primera dama d’Honor Nuria Roselló Ramírez, i la segona dama d’Honor, Ángela Jiménez Perales.

La Regina Infantil serà Naiara Moll Cabrera (que va ser triada mitjançant sorteig entre les tres xiquetes que es presentaven al càrrec). La primera dama d’honor infantil és Nerea Beteta Higon, i la segona dama d’honor infantil, Bianca Lara Bahamonde.

Des de la Comissió Soledat 2019 s’ha indicat que va ser una nit molt emotiva i especial, i que tots van gaudir molt. A més, han volgut agrair la col·laboració de l’Ajuntament i de les distintes empreses col·laboradores que van fer possible aquesta celebració.

Publicado en Actualitat, Associacions.