L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ARREPLEGARÀ AQUEST DIUMENGE 23 DE SETEMBRE A VALÈNCIA 7 TROFEUS AUTONÒMICS

Els equips guanyadors dels XXXVI JECV rebran els seus trofeus en la gran festa de la pilota valenciana

CARTELL DIA DE LA PILOTA 2018_programa

Ondara, 18.09.18. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara assistirà aquest diumenge 23 de setembre a València a la celebració del “XXVII Dia de la Pilota Valenciana”. Es lliuraran els trofeus (als tres primers classificats) als millors equips de les fases finals Autonòmiques dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en les diferents modalitats; one wall, frontó valencià, galotxa, galotxetes, raspall, llargues i escala i corda. El lliurament de trofeus serà a partir de les 10 hores, en la sala de cristall de l’Ajuntament de València.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrigo i Néstor Portes, serà una de què més trofeus alçarà, ja que va aconseguir un total de 7 trofeus autonòmics en la passada temporada 2017-2018.

L’equip Benjamí d’Ondara arreplega cinc trofeus. Aquest equip és el campió autonòmic en tres modalitats: raspall, escala i corda, i llargues; i subcampió en galotxa i one wall.

L’equip Cadet és el campió autonòmic de llargues i subcampió autonòmic en raspall.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara es posarà a disposició de l’escola un autobús per a acudir aquest diumenge a València a arreplegar els trofeus. La Regidora d’Esports, Mar Chesa, assistirà també a València al lliurament de trofeus, donant el seu suport als membres de l’Escola Municipal de Pilota.

Publicado en Actualitat, Esports.