LA CASA DE CULTURA D’ONDARA ACULL L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA “SUGERENTE. UN ACERCAMIENTO AL ARTE CONTEMPORÁNEO” FINS AL 28 DE SETEMBRE

Ondara, 18.09.18. La Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura d’Ondara acull fins al 28 d’octubre l’exposició fotogràfica “Sugerente. Un acercamiento al arte contemporáneo”, amb les obres realitzades per 17 artistes de l’Escola Taller d’Art de fotografia de Dénia, amb la tècnica de fotografia impresa en alumini.

La mostra va ser inaugurada divendres passat 14 de setembre amb una alta assistència de públic, i es podrà visitar de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16:30 a 20:30 hores a la Casa de Cultura. A la inauguració va assistir la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, la qual ha donat l’enhorabona als creadors i creadores de les fotografies.

dav

Alejandro Álvarez Liberti, professor de fotografia de l’Escola Taller d’Art de Dénia, ha indicat que el concepte de l’exposició naix de la paraula “sugerente”; cadascun dels artistes, en funció de les seues vivències i sentiments, reflectix el que li suggereix aquesta paraula i ho expressa per mitjà de la fotografia, que en aquest cas s’imprimeix en alumini; una textura diferent de l’habitual paper fotogràfic. Els artistes que han participant en la mostra són alumnes del curs avançat del taller de fotografia de l’Escola Taller d’Art de Dénia.

Publicado en Actualitat, Cultura.