L’AJUNTAMENT D’ONDARA CONTRACTA DURANT 1 ANY A 7 JOVES MENORS DE 30 ANYS GRÀCIES A LA SUBVENCIÓ DE 128.000 EUROS EN EL MARC DEL SISTEMA DE GARANTIA JUVENIL

El proper dilluns 23 de juliol començaran a treballar per a l’Ajuntament

Ondara, 20.07.18. La Regidoria d’Ocupació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de l’ADL-AFIC d’Ondara, ha gestionat i aconseguit la concessió d’ajudes de la Generalitat Valenciana – Servef per 128.222 euros que seran destinats a la contractació de set joves menors de 30 anys (dins dels programes del Sistema de Garantia Juvenil EMCUJU i EMPUJU), per a prestar els seus serveis en les instal·lacions i dependències municipals d’Ondara durant un any. Aquest matí s’ha celebrat a l’Ajuntament d’Ondara, amb la presència de l’Alcalde d’Ondara i responsable de les àrees d’Ocupació i Promoció Econòmica, José Ramiro; i de la Regidora de Personal i d’Hisenda, Raquel López, la reunió organitzativa amb les set persones que han sigut seleccionades pel Servef per a cobrir els llocs de treball per als quals s’ha concedit la subvenció, atès que el proper dilluns 23 de juliol començaran a treballar a Ondara, amb un contracte de 12 mesos de duració.

presentacio joves empuju emcuju

La Generalitat Valenciana, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil (programes Emcuju i Empuju 2018) ha concedit dos tipus d’ajudes. Es tracta d’una acció cofinançada per la Unió Europea mitjançant el Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020. D’una banda, s’ha concedit una subvenció de 77.222,30 euros (programa Emcuju) per a la contractació durant 12 mesos de quatre persones menors de 30 anys, amb qualificació i inscrites al Sistema de Garantia Juvenil. L’ajuda és per a contractar 4 persones amb les titulacions següents: Graduat en Dret com a tècnic de gestió – contractació, Graduat en Negocis Internacionals com a Tècnic de gestió econòmica, Arquitecte per a l’Oficina Tècnica i Auxiliar administratiu que té el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa.

D’altra banda, s’ha concedit una subvenció de 51.555,24 euros (programa Empuju) per a la contractació durant 12 mesos de tres joves menors de 30 anys inscrits al Sistema de Garantia Juvenil, i l’Ajuntament contractarà un Tècnic de Joventut, un peó d’obra i un peó de jardineria. Les set persones contractades començaran el dilluns 23 de juliol i tindran contracte durant 1 any.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.