LA POLICIA LOCAL D’ONDARA S’INTEGRA EN LA PLATAFORMA TECNOLÒGICA DEL 112 COMUNITAT VALENCIANA

Ondara, 20.07.18. Des d’ahir dijous 19 de juliol, la Policia Local d’Ondara està ja integrada en el sistema “112 Comunitat Valenciana”. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano, han explicat que dins del pla de modernització del servei policial dissenyat fa dos anys, la Policia Local ha completat aquesta setmana la seua integració en el sistema “112 Comunitat Valenciana”, sent ja 122 les agències que s’encarreguen de gestionar la seguretat i emergències amb una mateixa plataforma tecnològica, denominada CoordCom, que permet respondre de manera ràpida i eficaç davant de qualsevol emergència.

ondara 112

La plantilla de la Policia Local d’Ondara va rebre ahir la formació corresponent al sistema 112 per part dels tècnics de la Generalitat Valenciana, posant-se en marxa el servei a Ondara des de les 12:00 hores d’ahir dijous. L’Alcalde, José Ramiro, ha ressaltat que després de quasi any i mig de treball, s’ha aconseguit que la Policia Local d’Ondara “compte amb una ferramenta eficaç i ràpida per a donar millor resposta, en cas de produir-se qualsevol emergència, als ciutadans de la nostra població”.

formacio (1)formacio (2)

La plataforma del sistema “112 Comunitat Valenciana” incorpora les millors ferramentes que ofereix la tecnologia actual, inclou a la majoria dels serveis operatius amb competència i jurisdicció a la Comunitat Valencianament i actualment està gestionant més de tres milions de telefonades anuals. A més de donar el suport tecnològic per a l’atenció de les telefonades de la ciutadania davant d’una emergència, a la Comunitat Valenciana s’ha implantat un model d’integració multi- agència que permet millorar la resposta global de tots els serveis que intervenen, tant d’emergència com de seguretat. L’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) té, entre les seues funcions, l’atenció del telèfon d’emergències europeu 1·1·2 en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, constituint-se aquest en la principal porta d’entrada de ciutadans i ciutadanes als serveis d’emergència públics: seguretat, sanitaris, de salvament o extinció.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.