GAUDEIX AQUESTES NITS D’ESTIU AMB EL NOU CICLE DE “POESIA A LA LLUM DE LA LLUNA” ORGANITZAT PER LA REGIDORIA DE CULTURA D’ONDARA

cartell poesia llum lluna

  • S’oferirà els tres pròxims dijous del mes d’agost en diversos emplaçaments; Pamis, el Parc de d’Era i el Claustre de l’Ajuntament

  • La programació cultural d’Ondara per a aquest mes d’agost ofereix a més propostes estiuenques; “Cinema a la fresca”, “Ball al Centre Social” i el IV Festival Jazzdara

Ondara, 06.08.18. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara (dirigida per Raquel Mengual) ofereix, com a novetat en la seua programació per a aquest mes d’agost, la possibilitat de gaudir de la poesia a la llum de la lluna, amb un cicle de tres sessions de poesia en horari nocturn. “Poesia a la llum de la lluna” comença aquest dijous 9 d’agost amb una sessió a Pamis a partir de les 20:30 hores, a càrrec del grup “Mut i Nona” integrat per Andreu Mut, (veu i murga), Nono Cervera (guitarra) i Sergi Sánchez (percussió), que oferiran un recital poètic musical. El proper dijous 16 d’agost serà al Parc de l’Era a les 20:30 hores a càrrec de Joan Mestre (poeta autodidacta, natural de Pedreguer i veí d’Ondara). I el dijous 23 d’agost a les 20:30 hores, al Claustre de l’Ajuntament, “Poesia a la llum de la lluna” anirà a càrrec de l’escriptor i poeta local, Francisco Cejudo, que estarà acompanyat a la guitarra per la professora del Conservatori de Dénia, Concha Ballester.

D’altra banda, també es projectaran aquest mes d’agost dues pel·lícules a l’aire lliure, els divendres 10 i 17 d’agost, dins del cicle de “Cinema a la fresca”. Des de l’organització es posarà a disposició de les persones assistents taules i cadires, i s’anima que acudisquen a sopar de cabaset. La primera sessió del Cinema a la fresca serà aquest divendres 10 d’agost a Pamis a les 22 hores: “Perfectos desconocidos”, d’Àlex de la Iglesia, amb Belén Rueda, Eduardo Noriega, Dafne Fernández i Juana Acosta. Una pel·lícula dirigida a públic major de 12 anys. Cal destacar que abans de la pel·lícula, es projectarà el conte “La raboseta de Pamis”. I el següent divendres, 17 d’agost, s’oferirà a les 22 hores al Parc de l’Era la projecció de la pel·lícula “Wonder”, dirigida a tots els públics. És un drama dirigit per Stephen Chbosky i interpretat per Jacob Tremblay, Julia Roberts, Owen Wilson, i Mandy Patinkin. Abans de la pel·lícula es projectarà el documental “Tal com erem”.

cartell_AGOST PRG 2018

El Ball al Centre Social se celebrarà els dissabtes 11 i 18 d’agost a la Plaça del Centre Social amb l’actuació de Rosana.

IV JAZZDARA FESTIVAL

AF_Programació_Jazzdara'18

Cal recordar que del 24 al 26 d’agost se celebrarà el IV Festival de Jazz d’Ondara “Jazzdara” amb activitats a la Casa de Cultura i a la Plaça Major d’Ondara. El festival musical està organitzat per la Regidoria de Cultura d’Ondara i l’Associació Terra Cultura – Col·lectiu Jazzdara la Marina Alta. El programa de concerts del IV Festival de Jazz d’Ondara començarà el divendres 24 d’agost a les 19 hores a la Casa de Cultura, amb un concert didàctic per a xiquets, xiquetes i majors, a càrrec del Col·lectiu Jazzdara. Quant al concert nocturn del divendres 24, serà a les 23 hores a càrrec de The Swing Machine. El dissabte 25 d’agost a les 23 hores s’oferirà el concert de CSM Trio, amb Javier Colina, Perico Sambeat i Marc Miralta. El diumenge 26 d’agost a les 23 hores l’actuació estarà protagonitzada per Eva Romero & Ramon Cardo trio. Quant a les màster class, les persones interessades poden formalitzar la seua inscripció abans del 10 d’agost per correu, contactant amb jazzdarafestival@gmail.com . S’oferiran quatre sessions, totes a la Casa de Cultura. El dijous 23 d’agost a les 19 la màster class grupal anirà a càrrec de Jeff Jerolamon, Julio Fuster i Joan Vicens; el dissabte 25 d’agost a càrrec de Javier Colina, Perico Sambeat i Marc Miralta. El diumenge 26 d’agost s’oferiran dues sessions; la primera serà una màster class de cant a càrrec d’Eva Romero a les 17 hores; i la segona, a càrrec de Ramon Cardo, que impartirà una màster class d’improvisació de tots els instruments i veu. D’altra banda, l’Off Festival Plaça de Bous comptarà amb sessions de concerts gratuïts a la terrassa de la plaça de bous, tots els dijous del mes d’agost a les 23 hores. El 9 d’agost, Clara Juan Trio; el 16 d’agost, Peter Gun & The Paper Hats; i el 23 d’agost, Jeff Jerolamon Jazz Experience.

Publicado en Actualitat, Cultura.