SINMA ONDARA INFORMA SOBRE EL SERVEI DE RECOLLIDA DE FEM I NETEJA VIÀRIA DURANT LA SETMANA DE FESTES DE SANT JAUME 2018

MAPA recollida sant jaume

Des de l’empresa municipal SINMA, encarregada del servei de recollida de fem i neteja viària d’Ondara, s’informa que amb motiu de les Festes Populars de Sant Jaume 2018, el servei de recollida de fem es realitzarà a partir de les 5 hores, tots els dies de la setmana de Sant Jaume, des del dissabte 21 de juliol fins al diumenge 29 de juliol de 2018. També s’efectuarà durant tota la setmana de festes la neteja viària. A més a més, s’ha reforçat amb contenidors orgànics, de vidre, de plàstic i de cartó (illa completa de contenidors de recollida selectiva) cadascuna de les zones on hi ha garitos (Prado, Ronda Generalitat, Doctor Barraquer, Pintor Segrelles i Carlos Arniches).

Es prega a la població que depositen el fem dins dels contenidors, a partir de les 20 hores, i no abans per a evitar males olors.

contenidors sant jaume (1)

contenidors sant jaume (2) contenidors sant jaume (3)

També s’informa que durant la setmana de Sant Jaume, l’horari del punt de recollida ubicat al carrer Tomás Edison serà de 9 a 13 hores excepte el dijous 26 de juliol (Santa Anna) que romandrà tancat.

A més, des de SINMA volen aconseguir la implicació i conscienciació de totes les persones que participen en aquesta Festa, i per això es facilitarà a partir d’avui 19 de juliol, a cada penya, un kit de material vinculat amb el reciclatge, per a afavorir la conscienciació amb la correcta gestió dels residus generats (es facilitarà: bosses de ràfia de recollida selectiva (grogues i blaves); material informatiu sobre bones pràctiques de reciclatge, i un mapa amb la ubicació dels contenidors, els horaris establits per a la recollida, i altra informació rellevant).

Publicado en Actualitat, Ajuntament.