ONDARA HABILITA UN NOU APARCAMENT AMB 140 PLACES EN L’EIXIDA CAP AL VERGER

L’Ajuntament recorda els aparcaments públics disponibles per als usuaris de cara a les Festes Populars de Sant Jaume

PARQUING-SANT-JAUME-2018

Ondara, 18.07.18. L’Ajuntament d’Ondara posa en marxa aquesta setmana una nova zona d’aparcament públic i gratuït amb capacitat per a 140 vehicles en l’entrada nord al nucli urbà. L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de les Regidories d’Urbanisme i de Via Pública (coordinades respectivament per Francesc Giner i Pere Picornell), ha signat, amb els propietaris dels terrenys, un conveni de cessió d’ús de la parcel·la per a l’aparcament de vehicles. Es tracta de la parcel·la situada a mà esquerra en la rotonda de l’eixida nord del nucli urbà cap al Verger. Està just en la primera rotonda, que fa d’intersecció amb el camí La Mar. Els seus propietaris l’han cedit a l’Ajuntament durant un període d’1 any (prorrogable) per a ser utilitzada com a aparcament. En total, disposa de 140 places d’aparcament.

La parcel·la del nou aparcament ja està neta, i des de l’Ajuntament s’han realitzat una sèrie d’actuacions per a condicionar-la com a zona d’estacionament; adaptant les voreres per a les zones d’entrada i d’eixida dels vehicles, col·locant la corresponent senyalització i instal·lant papereres. Les obres realitzades permetran la utilització d’aquest nou aparcament en aquestes dates de gran afluència, com són les Festes Populars de Sant Jaume, que comencen aquest divendres 20 de juliol. Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha fet una crida a la ciutadania per a fer un ús responsable del nou aparcament públic.

A més, i de cara a les Festes Populars de Sant Jaume, l’Ajuntament d’Ondara ha recordat els altres aparcaments públics gratuïts existents al municipi. Al final del carrer Doctor Barraquer (després de l’encreuament amb el carrer Blasco Ibáñez) es va habilitar fa dues setmanes un nou aparcament amb capacitat per a 40 vehicles. També estan els dos aparcaments de l’Avinguda Doctor Fleming, en l’eixida cap al Verger a mà dreta, (passat el MasyMas) amb 450 places; altres dos amb capacitat per a 130 vehicles a un costat i a l’altre de l’Avinguda Adolfo Suárez (la circumval·lació urbana que va des de la rotonda del Xopar fins al pont del Verger); a més dels aparcaments urbans; un amb 50 places al carrer Picasso, i un altre amb 80 places a la Ronda Generalitat (final de la O-30). A aquestes places cal sumar les de l’aparcament de la piscina i pavelló, amb capacitat per a altres 80 vehicles.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.