500 PERSONES VAN ASSISTIR AL CONCERT SOLIDARI DE TEXAS MOSAIX EN LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA

concert solidari (1)concert solidari (2) concert solidari (3)concert solidari (4)

Ondara, 16.07.18. El passat 3 de juliol, la plaça de bous d’Ondara va ser l’escenari de l’espectacular concert solidari del grup nord-americà Texas Mosaix, famós per interpretar versions de Disney així com per cançons de rock, gospel, country i jazz. Texas Mosaix (banda formada per 31 membres, incloent-hi instruments de vent) va interpretar cançons de diversos estils. Va ser una actuació solidària l’objectiu de la qual era arreplegar menjar per a les persones necessitades. L’esdeveniment va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara, la Fundació Pastor Cabrera, i Extiende Tu Mano, Menjador Social de Dénia.

concert solidari (5) concert solidari (6)

Les persones assistents (unes 500) van gaudir d’una magnífica actuació i van contribuir amb la seua presència en aquest esdeveniment solidari; l’entrada era gratuïta, i els assistents portaven un quilogram de menjar cadascú. Tot el menjar es destinarà a les persones necessitades d’Ondara.

Des de l’organització, la Fundació Pastor Cabrera ha volgut agrair a l’Ajuntament d’Ondara la col·laboració i suport rebut; i l’Ajuntament d’Ondara ha agraït als impulsors del concert, la Fundació Pastor Cabrera i Extiende Tu Mano, la celebració d’aquesta iniciativa solidària.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.