ELS XIQUETS I XIQUETES DE LES ESCOLES D’ESTIU D’ONDARA 2018 APRENEN A RECICLAR AMB EL PROGRAMA “RECICLANT AMB ELS 5 SENTITS”

 

Ondara, 16.07.18. Dins de les activitats de les Escoles d’Estiu 2018 que organitza la Regidoria d’Educació i Esports de l’Ajuntament d’Ondara per mitjà de l’empresa municipal PIMON, s’han programat en els últims dies uns tallers d’educació ambiental. Aquests tallers formen part d’un programa anomenat “Reciclando con los 5 sentidos” que té com a objectiu la sensibilització i conscienciació ciutadana sobre el reciclatge, la relació amb el medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic. Aquesta iniciativa es duu a terme de manera conjunta entre la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i els diferents gestors autoritzats de reciclatge de residus.

1 - Educativa 5 Sentidos 2018

Hui dilluns 16 de juliol s’han realitzat activitats a l’Escola Multiesportiva, (que té lloc a les instal·lacions del pavelló i la piscina municipal), i el passat divendres 6 de juliol, els monitors de la campanya de conscienciació van acudir al Col·legi Sanchis Guarner, on es troben els xiquets i xiquetes de l’Escola Educativa.


2 - Multiesportiva 5 Sentidos 2018 1 - Multiesportiva 5 Sentidos 2018

3 - Multiesportiva 5 Sentidos 2018 4 - Multiesportiva 5 Sentidos 2018

La programació d’ aquesta activitat ha estat coordinada a través de l’empresa municipal SINMA, en el seu interès per dur endavant activitats d’educació i conscienciació ambiental dirigides a la ciutadania d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.