L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA RECOLZA A NÉSTOR EN LA FINAL DE LA COPA PRESIDENT DE DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA DE RASPALL PROFESSIONAL

partida nestor 2 (1) partida nestor 2 (4)

L’Escola d’Ondara va acudir ahir al Trinquet de Castelló de Rugat (València) a presenciar la gran final disputada per l’equip de Néstor, que a més de professional de la pilota és entrenador de l’escola ondarenca

Ondara, 12.07.18. La parella formada per Mario i Brisca va guanyar ahir la final de la IV Copa President de Diputació de València de Raspall Professional enfront de Moltó i Néstor (25-10), en una gran partida celebrada al Trinquet de Castelló de Rugat (València). L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, va poder ahir gaudir d’aquesta gran partida en què jugava Néstor, el qual, a més de pilotari professional, és mestre de pilota de l’Escola Municipal d’Ondara.

partida nestor (1)

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, va posar a disposició de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara un autobús per a portar als integrants de l’escola i els seus familiars a gaudir d’aquest esdeveniment esportiu. Xiquets i majors de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara van animar al seu entrenador Néstor i van assistir emocionats a aquesta gran partida.

partida nestor 2 (6)partida nestor 2 (5)

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, també va acompanyar a l’escola ondarenca al Trinquet de Castelló de Rugat i va felicitar Néstor per la gran temporada professional que ha protagonitzat, arribant a jugar aquesta important final; a més, va recalcar el suport de l’Ajuntament d’Ondara i de la Regidoria d’Esports al nostre esport autòcton, afegint que continuaran fomentant i recolzant la pilota.

partida nestor 2 (3) partida nestor 2 (2)

Publicado en Actualitat, Esports.