ONDARA VA CORONAR LA REGINA DE LA SOLEDAT 2018 EN UN MULTITUDINARI ACTE AMB QUÈ ES VA COMMEMORAR EL 50è ANIVERSARI DEL NOMENAMENT DE LA PRIMERA REGINA MAJOR

  Coronacio sole'18 695

* Fotos cortesia de Gaspar*  

Ondara, 11.07.18. El divendres va tenir lloc en la plaça de bous d’Ondara un dels actes més espectaculars i emblemàtics de les Festes de la Soledat, com va ser la Coronació de la Regina de les Festes de la Soledat 2018, Mar Giner Llopis, la qual, junt amb la seua Cort d’Honor Major i Infantil (Infantil: Hugo Samblás i Oscar Escortell; i Major: Emma Reig, Paula Caselles, Joan Ferrer, Pau Barber, i Carlos Ortolà), va ser aclamada en una plaça de bous plena de públic, i davant de la presència de les Autoritats d’Ondara i d’altres pobles de la Marina Alta.

Coronacio sole'18 278 Coronacio sole'18 423

* FOTOS GASPAR* 

La coronació d’aquest 2018 (que es reprèn després de dos anys sense Regina de les Festes), va tenir un caràcter especial, atès que es va realitzar la commemoració del 50è aniversari del nomenament de la primera Regina Major, amb la participació de les diferents Regines del poble d’Ondara, (des de la 1a Regina de la Soledat en 1968, Rosita Pérez), que van anar pujant a l’escenari, com quan van ser coronades. Prop d’una trentena de Regines de la Soledat de l’últim mig segle van participar en l’acte, en el que van ser homenatjades davant d’una plaça de Bous plena de públic.

En l’acte de la coronació, a més de l’Alcalde, José Ramiro, i els Regidors de la Corporació d’Ondara, van estar presents Alcaldes, Regidors de Festes i les Regines de les Festes d’unes quantes localitats de la Marina Alta. L’Alcalde, en el seu discurs, va lloar la iniciativa de commemorar el 50 aniversari del nomenament de la primera Regina de les Festes, el que demostra l’arrelament de les festes patronals, i va aprofitar per a rememorar la seua participació en la Cort d’Honor de fa 20 anys. Així mateix, va destacar la gran implicació i col·laboració de tot el poble en els festejos patronals, i va donar les gràcies a la Comissió 2018 per l’organització de les Festes.

Coronacio sole'18 818 Coronacio sole'18 838

* FOTOS GASPAR* 

Els Festers de la Soledat 2018 han sigut Amparo Fornali, Miguel Ferrer, Rosa Giner, Miguel Escrivà, Ana Moreno, Jaume Noguera, Maribel Llopis, Juan Giner, Andrea Tercero, Dani Domene, Maika Franqueza, Pepe Sapena, Tere Martí, Antonio Reig, Maritere Lull i Juan A. Pérez ; sent els Festers d’Honor Pepe Mestre i Pepita Baidal.

L’Alcalde també va recalcar que la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara està i estarà al costat de les Comissions en l’organització de les Festes, i va destacar la labor dels treballadors municipals en el correcte desenvolupament dels actes.

Després de l’acte de Coronació es va oferir un espectacle musical de gran qualitat: el gran musical “Music Hall” i després la discomóvil D.J. Mitch Van Staveren.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.