EL CLUB ONDARA TRI-ESPORT AL IV AQUATLÓ DE XERACO

IMG_20180708_093216 IMG_20180708_112357

* COMUNICAT ONDARA TRI-ESPORT*

EL CLUB ONDARA TRI-ESPORT AL IV AQUATLÓ DE XERACO

Segona posició per al triatleta del club ondarenc

El passat diumenge 8 de juliol es va celebrar el IV Aquatló en la localitat de la Safor. La prova, en concret, va tindre lloc a les 10 hores a la Platja de Xeraco. Els participants va haver de recórrer 2,5 km de carrera a peu, seguidament d’1 km de natació a la mar i, finalment, el mateix segment de 2,5 km de carrera a peu.

Per part del club ondarenc hi van participar José R. Bolufer Jordan i Jorge Llàcer. Així mateix, Bolufer va fer un temps de 39 minuts i 9 segons i Jorge Llàcer, qui va aconseguir una segona posició en la classificació general va arribar a meta amb 34 minuts i 27 segons. El podi el completarien Marcos Lerma Buleo del C.T. A Corre-Cuita en primer posició amb 34 minuts i 3 segons i en tercera posició Sergio Marco Carretero amb 34 minuts i 30 segons.

La jornada va estar marcada per un oratge assolellat amb vora 150 participants i un ambient estiuenc que caracteritza les platges saforenques.

* COMUNICAT ONDARA TRI-ESPORT*

Publicado en Associacions.