ONDARA VA CONCLOURE LES FESTES DE LA SOLEDAT 2018 AMB LA MULTITUDINÀRIA PROCESSÓ EN HONOR A LA PATRONA

 

 

Processo sole'18 036Processo sole'18 181

* FOTOS GASPAR *

Centenars de veïns es van bolcar el diumenge en l’acte de l’ofrena floral

Ondara, 11.07.18. El dilluns 9 de juliol van concloure les Festes Patronals d’Ondara en honor a la Mare de Déu de la Soledat 2018. Uns festejos que han comptat amb la participació de milers d’ondarencs, i la culminació dels quals va arribar el dilluns, dia de la patrona d’Ondara, amb la processó en honor la Mare de Déu de la Soledat.

El diumenge va tenir lloc la tradicional ofrena de flors a la Santíssima Mare de Déu de la Soledat al recinte del Prado. La devoció a la Mare de Déu va quedar de manifest un any més, en el que el poble d’Ondara es va bolcar amb aquest acte tan arrelat, i en el que centenars de persones de totes les edats van lliurar un ram de flors a la Mare de Déu de la Soledat, la imatge de la qual es va traslladar fins al Prado per a aquesta ofrena.

Ofrena sole'18 278Ofrena sole'18 153

* FOTOS GASPAR *

La nit va comptar amb una gran participació de veïns en aquest acte tan emblemàtic i entranyable. Després de l’ofrena, va haver-hi sopar popular al recinte del Prado, i després va actuar el trio JEM.

El dilluns, dia de la Soledat, al matí, va destacar la solemne missa en honor a la Mare de Déu de la Soledat en l’Església Parroquial de Santa Anna, que va estar cantada pel “Coro-Capilla Santíssima Mare de Déu de la Soledat”.

Missa dilluns sole'18 140Missa dilluns sole'18 210

* FOTOS GASPAR *

Al migdia, va haver-hi un espectacular bombardeig aeri i posterior vi d’honor.

Missa dilluns sole'18 289

* FOTOS GASPAR *

Ja a la nit, centenars de persones van acompanyar la Mare de Déu de la Soledat en el seu recorregut pel centre del poble, en la multitudinària processó que va estar magníficament acompanyada per la colla de dolçaines i tabals d’Ondara, la xaranga l’Atril i la Unió Musical d’Ondara. En arribar la imatge de la patrona a plaça del Convent, se li van rendir honors, amb el càntic d’un Ave María; i es van disparar focs artificials en el seu honor. Després de l’entrada de la imatge en el Convent, es va donar a conèixer el nom dels Festers de la Soledat 2019. El punt final a les festes ho va posar l’espectacular castell de focs artificials a càrrec de la pirotècnia Ricardo Caballer des de la Ronda Generalitat.

Processo sole'18 186

* FOTOS GASPAR *

La Regidora de Festes i Tradicions, Mª Carmen Velázquez, ha donat l’enhorabona a la Comissió Soledat 2018 pel seu esforç a l’hora d’organitzar els festejos. També ha agraït la labor de Policia Local i Protecció Civil en el bon desenvolupament de les festes, i a la brigada i empresa de neteja SINMA per la faena i coordinació feta. Els veïns d’Ondara esperen ara amb il·lusió l’arribada de les Festes Populars de Sant Jaume, que se celebraran del 20 al 28 de juliol.

Paelles sole'18 142

* FOTOS GASPAR *

Publicado en Actualitat, Ajuntament.