JA ESTÀ EN MARXA ALS BARS D’ONDARA LA CAMPANYA D’UNES FESTES LLIURES D’AGRESSIONS SEXISTES

Ondara, 11.07.18. La Regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, Raquel Mengual, ha avançat que ja està en marxa la campanya contra les agressions sexistes amb l’objectiu de sensibilitzar a la ciutadania. La campanya, que ha sigut impulsada per la Comissió d’Igualtat d’Ondara, engloba diferents accions. Una d’elles, que ja ha començat a funcionar, és una campanya en els tovallons de paper dels bars d’Ondara amb el lema “La vertadera diversió no fa mal” i el logo de la Comissió d’Igualtat.

igualtat

D’altra banda, en les Festes Populars de Sant Jaume es tornaran a repartir, com l’any passat, ventalls de color violeta amb missatges pel foment de la igualtat i en contra de la violència masclista. A més, enguany, en el concurs d’engalanament de garitos de les Festes, demanen que s’introduïsca algun element en pro de la igualtat. També s’instal·laran “Punts Violeta” fixos i mòbils.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.