LA REGIDORIA D’ESPORTS IMPULSA UNA ENQUESTA ON LINE SOBRE LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS D’ONDARA TEMPORADA 2017-2018

Ondara, 05.07.18. Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, es vol conèixer l’opinió de les famílies respecte a les Escoles Esportives Municipals d’Ondara, i saber en quines coses es poden millorar. Per aquest motiu, s’ha elaborat per segon any consecutiu una enquesta que es pot contestar on line, amb la que, des de l’Ajuntament, s’espera arreplegar l’opinió de les famílies sobre les diferents escoles esportives municipals temporada 2017-2018, així com les propostes i suggeriments per al seu estudi i valoració.

Els pares i mares dels/les alumnes matriculats/des en qualsevol de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara temporada 2017-2018 poden omplir l’enquesta on line, de forma anònima, en l’enllaç següent:

https://goo.gl/forms/S3B5Z2LDXxF057v52

Publicado en Actualitat, Esports.