ONDARA VA VIURE UN AVANÇ DE SANT JAUME AMB LA FESTA “COMPTE ARRERE”

compte arrere (3)compte arrere concert i barra (1)

La Comissió de Sant Jaume i la Regidoria de Festes i Tradicions van organitzar aquest esdeveniment en què va haver-hi esmorzars, jocs, karaoke, carretons, concert de rock, menjar i beguda a preus populars, i “la gran cagà”

Ondara, 04.07.18. La ciutadania d’Ondara va gaudir dissabte passat 30 de juny d’un avanç de les seues festes populars amb la celebració de la festa santjaumera “Compte Arrere”, organitzada per Comissió de Sant Jaume i la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Mª Carmen Velázquez.

La “Festa Santjaumera Compte Arrere” es va celebrar a la Plaça de Bous d’Ondara i contornada del Prado, durant tota la jornada del 30 de juny. Va estar molt animada durant tot el dia i va comptar amb propostes variades per a tots els públics, esmorzars, jocs, karaoke, carretons, concert de La Mocha, “la gran cagà”, servei de barra durant tot el dia amb menjar i beguda a preus populars… Es tractava d’una festa per a “calfar motors” per a les celebracions de Sant Jaume 2018, al mateix temps que recaptar fons a benefici de les festes d’enguany.

gent festa parc infantil

compte arrere concert i barra (2)compte arrere concert i barra (3)

Dins de les diverses activitats celebrades, “La Gran Cagà” va atorgar un gran premi de 600 euros, que va ser per a la participació núm. 501 venuda a una veïna de la localitat, Pepa Garcia, que va resultar ser l’agraciada del premi en metàl·lic. Quant a la rifa de la festa, es realitzarà el sorteig en breu.

Durant la jornada, els més menuts van poder gaudir d’un parc infantil amb castells unflables al matí, i dels populars “bous amb carretons” a la vesprada, amb la col·laboració d’Espectacles l’Afició.

compte arrere (1)compte arrere (2)

La Regidora de Festes i Tradicions, Mª Carmen Velázquez, ha donat les gràcies a la Comissió de Sant Jaume per la seua implicació i treball en la festa, i ha agraït la seua col·laboració a totes les veïnes i veïns que han participat en els actes.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.