ONDARA CONTINUA MILLORANT LA VIA PÚBLICA AMB LA PINTURA DE LA SENYALITZACIÓ HORITZONTAL I LA CREACIÓ DE NOUS PASSOS DE VIANANTS

  pas viandants (4) pas viandants (9)

S’indicarà a més la limitació de velocitat a 30 km/h en l’Avinguda Doctor Fleming

Ondara, 04.07.18. L’Ajuntament d’Ondara, a través de les Regidories de Via Pública i d’Urbanisme, dirigides respectivament per Pere Picornell i Francesc Giner, ha continuat realitzat durant aquesta setmana diversos treballs de millora de les vies urbanes, amb la pintura de la senyalització horitzontal i de passos de vianants (alguns d’ells han sigut repintats i altres són de nova creació).

pas viandants (6)pas viandants (7)

D’aquesta manera, han continuat els treballs de millora i repintat de passos de vianants a les Avingudes Marina Alta i Doctor Fleming, i en breu es realitzarà a la Plaça del País Valencià, carrer Sant Domènec, Avinguda de la Pau i carrer Verge dels Dolors. Es tracta d’uns treballs realitzats per la Brigada Municipal d’Obres i Serveis, amb personal de l’empresa PIMON, consistents en l’eliminació de la senyalització d’aquelles zones on no es pot aparcar, pintant novament passos de vianants, i repintat els ja existents.

pas viandants (5)pas viandants (8)

Pel que fa a l’Av. Dr. Fleming, per primera vegada en la història totes les entrades i eixides dels carrers adjacents tindran un pas de vianants, per a fer ús d’ells les persones a l’hora de creuar, i poder fer-ho amb més seguretat, definint clarament la seua preferència.

pas viandants (2)pas viandants (3)

pas viandants (1)

A més, en aquest cèntric carrer (antiga travessia de la N-332 al seu pas pel nucli urbà d’Ondara) també s’indicarà la limitació de velocitat a 30 km/h en tota l’Avinguda Doctor Fleming per a incidir en la necessitat d’augmentar la seguretat viària a l’hora de circular per una zona urbana, segons han confirmat Francesc Giner i Pere Picornell.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.