232 XIQUETS I XIQUETES HAN COMENÇAT AQUEST MES DE JULIOL EN LES TRES ESCOLES D’ESTIU D’ONDARA 2018

Aquesta xifra suposa un rècord quant a la participació de l’alumnat en les escoles estiuenques d’Ondara

Ondara, 04.07.18. Un total de 232 xiquets i xiquetes de 0 a 14 anys estan participant des del passat 2 de juliol en les escoles d’estiu que organitza la Regidoria d’Educació i Esports de l’Ajuntament d’Ondara, a través de l’empresa municipal PIMON. La Regidora de l’àrea, Mar Chesa, ha explicat que l’Escola Multiesportiva “Un estiu d’activitats” (Piscina i pavelló) compta amb 125 participants; l’Escola Educativa “Un estiu d’art” (Col·legi Sanchis Guarner) amb 64, i l’Escola Infantil “Històries d’infants” (en l’Escoleta) amb 43 xiquets de 0 a 3 anys. Les xifres suposen un rècord quant a la participació dels alumnes en les escoles estiuenques que organitza l’Ajuntament d’Ondara, amb una trentena més de participants que en les mateixes dates de l’any passat.

Cal indicar que les inscripcions per a les tres escoles d’estiu encara tenen vacants tant per a la segona quinzena del mes de juliol com per al mes d’agost. Les inscripcions s’hauran d’efectuar en la Piscina Municipal d’Ondara, en els telèfons 966477029 o 678478279. A més de les tres escoles, enguany es tornarà a impartir, la segona quinzena d’agost, el taller de gimnàstica rítmica al pavelló, impartit per la coordinadora de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, Alicia Ivars. Tindrà dos nivells; iniciació Nivell Bàsic, i nivell mitjà i avançat.

L’Escola Infantil “Històries d’infants” es desenvolupa a l’Escoleta Infantil Municipal, dirigida a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys. Compta amb tallers d’acció (a través de la psicomotricitat i activitats lúdiques amb què descobrir situacions quotidianes noves; l’aigua també serà un element a descobrir al llarg de l’estiu); tallers de creació (mitjançant l’art i l’experimentació); tallers d’emoció (contes i teatre) i activitats en família.

escoles estiu (1)

escoles estiu (2)escoles estiu (3)

Per la seua banda, als xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys va dirigida l‘Escola Educativa “Un estiu d’art” al Col·legi Sanchis Guarner. En aquesta Escola Educativa viatjaran amb la màquina del temps per les diferents èpoques, explorant les diferents arts que els nostres avantpassats ens han deixat. Els xiquets i xiquetes descobriran la pintura, l’escultura, la música i dansa i, inclús, el teatre i el cine; i les arts reciclades. Cada dia es treballarà un art. Hi ha cinc racons: musical; pintura i dibuix; de ball; de jocs de taula i d’anglès.

escoles estiu (11) escoles estiu (12)

escoles estiu (13) escoles estiu (14)

Mentrestant, l’Escola Multiesportiva “Un estiu d’activitats” s’imparteix a les instal·lacions de la Piscina i el Pavelló Municipal d’Ondara i permet als xiquets i xiquetes de 4 a 14 anys realitzar activitats ludicoesportives durant les vacances d’estiu. L’Escola Multiesportiva té com a finalitat promocionar l’esport en els/les joves mitjançant activitats lúdiques, educatives, expressives, mediambientals i culturals.

escoles estiu (5)escoles estiu (6)

escoles estiu (7) escoles estiu (8)

Publicado en Actualitat, Esports.