L’ONDARA TRI-ESPORT CONTINUA EN PLENA TEMPORADA ACONSEGUINT NOUS TRIOMFS

 

* Comunicat Ondara Tri-Esport *

L’ONDARA TRI-ESPORT CONTINUA EN PLENA TEMPORADA ACONSEGUINT NOUS TRIOMFS

Sara Melitta com a component de la selecció valenciana aconsegueix la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya per Autonomies i Jorge Llàcer bronze també al Triatló Cross de Santa Pola en categoria Absoluta

IMG-20180701-WA0029IMG-20180701-WA0140 IMG-20180703-WA0057 IMG-20180703-WA0055

El passat diumenge 1 de juliol es va celebrar a Extremadura el Campionat d’Espanya per Autonomies. La selecció autonòmica valenciana estava formada per triatletes de distins clubs, entre ells, el de l’Ondara Tri-Esport, representat per la Triatleta Sara Melitta Gimena Schümmelfeder que s’incloïa en la selecció d’escolars.

El Parc del Guadiana va ser un formiguer d’emocions amb carreres vibrants que gaudiren el públic i els components de les seleccions territorials de tota Espanya presents a la ciutat extremenya.

En el Campionat Escolar els tres primers en entrar a meta van ser els que puntuaren per a la classificació, en la absoluta van ser els quatre primers.

El primer títol de relleu mixt a posar-se en joc era el d’edat escolar per seleccions autonòmiques. Després de diverses alternatives s’imposava el relleu gallec amb Elsa Pena, Jorge González, Carla Guisande i Esteban Basanta. La Federació Madrilenya de Triatló aconseguia la segona posició i la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana el bronze. La Federació de Triatló de la Regió de Múrcia i la Federació de Triatló del Principat d’Astúries completaven les cinc primeres posicions. La suma de puntuacions amb les competicions del dissabte deixava la general del Campionat d’Espanya de Triatló en Edat Escolar per Seleccions Autonòmiques a la Federació Gallega de Triatló com a campiona, amb plata per a la Federació Madrilenya de Triatló, i bronze per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

D’altra banda, paral·lelament es disputava el Triatló Cross a Santa Pola. Una segona edició organitzat per TriWhote Go For iTi, abans pel Club Atletisme de la mateixa població. Una prova que es va donar inici a les 10 h i que consistia en realitzar un segment de natació de 1000 metres des de la Platja de Llevant Penya Grande fins l’àrea de Transició 1, on seguidament les i els triatletes van haver de completar 19 km de bicicleta per la serra santapolera. Per últim, ja en la Transició 2, els triatletes van haver de recórrer 5 km de carrera a peu fins arribar a meta.

Els participants del club van ser Jorge Llàcer amb 1 hora i 16 minuts, J. Ramon Bolufer amb 1hora 24 minuts, Òscar Fornés amb 1 hora 26 minuts, J. Enrique Navarro amb 1 hora 26 minuts, August Riera amb 1 hora 36 minuts, Juan Ángel Carrió amb 1 hora i 37 minuts, Adrià Estrugo amb 1 hora i 38 minuts, Miguel Jaén amb 1 hora i 39 minuts. Tots van obtindre resultats molts positius. Destacar la tercera posició en categoria Absoluta de Jorge Llàcer qui va arribar a meta en 1 hora i 16 minuts ocupant així el tercer caixó del podi. Va guanyar en la General Enrique Terol del C. Rincón de la Victoria amb 1 hora i 13 minuts, seguidament de Jordi Gil amb 1 hora i 13 minuts i 50 segons del Triatló Carcaixent i Leo Navarro del Stadio Alicante amb 1 hora 14 mints.

El circuit santapoler és una gran atractiu per als triatletes ja que a més de l’excel·lent temperatura i ambient d’aquesta jornada, s’uneix el permanent referent turístic de la vila marinera com l’atractiu del mar, la serra, la costa i un circuit ràpid i llis apte per a principiants com per a l’elit.

* Comunicat Ondara Tri-Esport *

Publicado en Associacions.