LA FESTA SANTJAUMERA “COMPTE ARRERE” SE CELEBRARÀ AQUEST DISSABTE 30 DE JUNY AMB ACTIVITATS PER A TOTS ELS PÚBLICS

La “Festa Santjaumera Compte Arrere”, com a preludi de les Festes Populars de Sant Jaume 2018, es durà a terme aquest dissabte 30 de juny. Està organitzada per la Comissió de Sant Jaume i la Regidoria de Festes i Tradicions.

La “Festa Santjaumera Compte Arrere” se celebrarà a la Plaça de Bous d’Ondara i contornada del Prado, durant tota la jornada del 30 de juny, amb activitats des de les 10:30 hores fins a les 22 hores. Comptarà amb propostes variades per a tots els públics, esmorzars, jocs, karaoke, dinar a preus populars, carretons, actuació musical, “la gran cagà”, servei de barra… Es tracta d’una festa que pretén “calfar motors” -en paraules de Mari Carmen Velázquez, Regidora de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara- per a les celebracions populars del mes de juliol, al mateix temps que recaptar fons a benefici de les festes de Sant Jaume 2018.

La festa començarà a les 10:30 hores amb esmorzars a preus populars; a les 11:30 hores hi haurà jocs infantils i a les 12 hores començaran les partides de cau i el karaoke. De 13 a 14 hores és “la dinaora”; una hora en què s’oferirà quinto+xupito+tapa per 2 euros. A les 14 hores s’oferirà dinar a preus populars. A les 17 hores hi haurà solta de carretons per als més menuts, i continuarà el karaoke. A les 18 hores tindrà lloc l’eixida del manso a la plaça de bous. De 19 a 20 hores serà la “sopaora” (de nou s’oferirà quinto+xupito+tapa per 2 euros). A les 20 hores s’oferirà el concert de rock de “La Mocha”, i a les 22h conclourà la festa santjaumera.

A hores d’ara ja s’han venut un bon grapat de tiquets tot i que encara es podran adquirir el mateix dia de la festa en la barra.  També s’entrarà en un rifa amb el mateix número de la parcel·la. Des de l’organització s’ha animat a la ciutadania a participar i a col·laborar en aquesta festa santjaumera.

A banda dels organitzadors, Mari Carmen Velázquez no es vol oblidar de les empreses i organitzacions col.laboradores perquè «sense ells i elles no seria possible aquesta festa». Es tracta de Lloguer de Cadires Lluís Ortolà, Espectacles L’Afició, Associació Cultural Taurina Joia Levantina d’Ondara, Maxim Sound, Dorian Gray i Publi4Quatre.

Cartell-Dinaora Cartell-Sopaora colaboradors-compte-arrere

Publicado en Actualitat.