ONDARA PORTA A PLE L’ADHESIÓ A LA DECLARACIÓ D’OCI EDUCATIU I AL RECOLZAMENT PER A LA CONSTRUCCIÓ D’UN CENTRE DE REHABILITACIÓ I INSERCIÓ SOCIAL A LA MARINA ALTA

El pròxim dijous 28 de juny es votarà en el Ple Ordinari l’adhesió a la Declaració d’Oci Educatiu impulsat per IVAJ (Institut Valencià de la Joventut) amb la finalitat que tots els plans de joventut que es posen en marxa vagen cap a la mateixa direcció, és a dir, cap a un oci inclusiu, alternatiu i educatiu.

D’altra banda, també es portarà al Ple l’adhesió de recolzament a la construcció d’un Centre de Rehabilitació i Inclusió Social a la Marina Alta, una reivindicació històrica ja que a la nostra comarca no existeix un centre d’aquestes característiques per a atendre malalts mentals. Aquesta proposta la va presentar en el seu moment l’associació AMADEM i Ondara la recolza i es vol adherir a ella.

Durant el Ple l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, informarà sobre els Decrets de l’Alcaldia-Presidència i donarà compte sobre una sèrie d’informes.

Publicado en Política.