L’EQUIP PREINFANTIL MASCULÍ DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA, CAMPIÓ DEL TROFEU FEDERACIÓ 2018

Els equips aleví femení, infantil masculí i cadet A masculí de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara van aconseguir una meritòria segona plaça

Ondara, 19.06.18. Dissabte passat 16 de juny, el Pavelló Municipal d’Ondara va acollir les finals del Trofeu Federació de Bàsquet 2018, en l’edició d’Alacant. Quatre equips de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara, que està coordinada per Vicent Mas, s’havien classificat per a jugar les finals. Després dels partits disputats, l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara és la campiona del Trofeu Federació 2018 en preinfantil masculí, i subcampiona en aleví femení especial, infantil masculí preferent, i cadet masculí preferent. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, va fer lliurament dels trofeus junt amb el delegat de la FBCV a Alacant, Juan Miguel Sila, i l’Alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús.

L’equip preinfantil masculí d’Ondara es va emportar el triomf enfront de CB Catral per un tanteig de 39 – 29, mantenint-se sòlid a la pista i amb la confiança necessària per a assegurar les seues últimes possessions de joc. L’equip preinfantil masculí, entrenat per Sergio López, ha estat integrat per Pau Aparisi, Josep Romans, Salva Sapena (Trofeu Millor Jugador Preinfantil), Joan Sapena, Blai Soldevila, Ivan Server, Carles Riera, David Femenia, Oscar Castrillon, Angel Morell i Cristian Sivera.

salva sapena millor jugador alevi -preinfantil campions

* fotos Federació de Bàsquet CV *

Els equips aleví femení, infantil masculí i cadet A masculí de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara van aconseguir una meritòria segona plaça en el Trofeu Federació 2018.

L’equip Aleví Femení està entrenat per Antonio Carrió i integrat per Noa Forques, Julia Bas, Isabel Ivars, Mireia Pons, Paula Giner, Angela Domenech, Adela Domenech, Naima Forques, Edurne Garcia, Iratxe Parra, i Azahar Vanaclocha.

alevi femeni subcampio

L’equip Infantil Masculí, entrenat per Sergio López, està compost per Cristian Sirera, Raul Molero, Joan Soler, Blai Sivera, Alberto Miralles, David Castrillón, Pau Gaspar Domingo (Trofeu Millor Jugador Infantil), Joan Crespo, Andreu Bañó, i Genís Femenia.

millor jugador infantil Pau Domingo infantil subcampio

I el Cadet Masculí A, entrenat per Pere Giner, està integrat per Sergi Garcia de la Cruz, Adrian Anguita, David Pascual, Joan Zaragoza, Pau Castellano, Pere Ivars, Ruben Salgado, Vicente Manuel Garcia, Arnau Costa, Jordi Ruíz-Orejón, Jordi Batalla, i Luis Miguel Parra.

cadet A subcampio

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als integrants de l’Escola Municipal de Bàsquet pels seus grans resultats aquesta temporada.

RESULTATS TROFEU FEDERACIÓ 2018- EDICIÓ ALACANT- Pavelló Municipal d’Ondara

Benjamí Especial: CB Innova Mutxamel 66 – 38 CB Catral

Aleví Masculí Preferent: Ayuntamiento de Benissa 47 – 62 CB Joventut Status

Preinfantil Masculí: Escoles Esportives Ondara 39 – 29 CB Catral

Aleví Femení Especial: EEM Pedreguer 58 – 18 Escoles Esportives Ondara

Infantil Masculí Preferent: Escoles Esportives Ondara 58 – 64 Ayto de Benissa

Infantil Femení Especial: Denia Bàsquet 60 – 20 Mutua Levante NB Alcoi

Cadet Masculí Preferent: Denia Bàsquet 60 – 54 Escoles Esportives Ondara

Cadet Femení Especial: Mutua Levante NB Alcoi 73 – 50 CB Joventut Rest. Chalet Suizo Xàbia

Publicado en Actualitat, Esports.