CULMINEN LES FESTES DEL BARRI DEL CRIST D’ONDARA 2018 AMB UNA GRAN ASSISTÈNCIA ALS ACTES PROGRAMATS

El diumenge, la processó va posar el passador final als festejos, que han estat organitzats per la Comissió de Festes del Crist 2018

Ondara, 19.06.18. El Barri del Crist d’Ondara va viure un festiu cap de setmana, amb la celebració de les seues tradicionals festes, que han estat organitzades pels Festers del Crist 2018, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara. Els Festers del Crist 2018 han sigut Salva Cervera Femenia i Pepa Tur Grau (Presidents); Juanjo Valles Ivars, Vanessa Gavilà Ballester, Carme Valles Gavilà, Juanlu Gil Fonseca, Monica Roig Cuadros, Cristina Cabrera Tormo, Àlex Morell Durà, Mar Vicens López, Tomas Crespo Cabrera, Aurora Orts Pastor, Aurora Crespo Orts, Javier Colmenar Cuadros, Susi Mahiques Ramis, Gissela Colmenar Mahiques i Alba Colmenar Mahiques.

FOTO GASPAR Sopar crist 0055* fotos Gaspar *

* fotos Gaspar *

 

Tots els actes de les Festa del Crist 2018 van tindre molt bona acollida per part dels veïns i veïnes del barri, i de tota la població d’Ondara. Especialment animada va ser la revetla del dissabte a la nit.

El dijous a la nit, va ser espectacular el concert oferit per la Unió Musical d’Ondara i la Colla de Dolçaines i Tabals. El divendres va tindre lloc la tradicional benedicció i repartiment del pa beneït, i a la nit, sopars populars, karaoke i disco mòbil.

FOTO GASPAR Divendres crist 0058 FOTO GASPAR Divendres crist 0018

* fotos Gaspar *

El dissabte al matí, va haver-hi parc infantil i aquàtic, i després festa de la casalla i la cervesa.

FOTO GASPAR Dissabte mati crist 0027FOTO GASPAR Dissabte mati crist 0043

* fotos Gaspar *

A la vesprada, els veïns del barri del Crist van rendir homenatge al seu patró amb la tradicional ofrena floral al costat de la capella. Una ofrena multitudinària en què van participar associacions, la Comissió Soledat 2018 i veïns del poble en general.

FOTO GASPAR Ofrena crist 0182FOTO GASPAR Ofrena crist 0358

* fotos Gaspar *

La nit del dissabte, després dels sopars populars als carrers, l’actuació de Mariachis Tololoche va ser tot un èxit de participació, així com la revetla amb l’orquestra Diamons.

FOTO GASPAR Divendres crist 0137FOTO GASPAR Sopar crist 0018

* fotos Gaspar *

El diumenge 17 de juny, últim dia de les festes, les activitats religioses van ser les protagonistes de la programació; al matí amb la missa, i a la nit amb la Processó en Honor al Santíssim Crist de L’Agonia; un acte que va comptar amb la presència de centenars de persones i que va posar el passador final a aquests festejos, amb un espectacular castell de focs artificials. Després de la qual cosa, es va procedir al nomenament de la Comissió de Festes del Crist 2019.

FOTO GASPAR Processo crist 0209FOTO GASPAR Processo crist 0245

* fotos Gaspar *

Des de la Regidoria de Festes i Tradicions, la seua responsable, Mari Carmen Velázquez, ha agraït als Festers del Crist la seua implicació i el seu esforç durant tot l’any per a fer possible la celebració de les Festes del Barri del Crist 2018, i també ha agraït als veïns la seua participació en tots els actes programats. Així mateix, ha recalcat el suport de l’Ajuntament a aquests festejos. Una vegada concloses les festes del barri del Crist, Ondara es prepara ara per a celebrar les Festes Patronals en Honor a la Mare de Déu de la Soledat, que se celebraran del 5 al 9 de juliol.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.