L’ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA HA COMPTAT AMB 203 JUGADORS AQUESTA TEMPORADA 2017-2018

Ondara, 18.06.18. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, va organitzar divendres passat 15 de juny les activitats per a clausurar el curs 2017-2018 de l’Escola Esportiva Municipal de Futbol d’Ondara al poliesportiu Vicent Zaragoza. L’Escola Municipal de Futbol d’Ondara temporada 2017-2018, sota la coordinació de Vicent Moncho, ha comptat amb un total de 12 equips en què han jugat 203 xiquets i joves en les categories querubí, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, que han estat entrenats per Paulo Ruiz, Borja Serrano, Celio Sánchez, Javi Noguera, Javi Estarca, Jordi Estarca, Jaume Valero, Víctor Álvarez, Antonio Vizuete, Julio Bas, Inma Llonpart i Aya.

cloenda escola futbol

Cal indicar que en l’acte, la Regidora d’Esports, Mar Chesa, va aprofitar per a anunciar un conveni amb l’institut de cardiologia esportiva de l’Hospital San Carlos per poder realitzar un conjunt de proves que contemplen la prova d’esforç i l’eco-cardio de cara a prevenir qualsevol patologia que puga suposar un risc en la pràctica esportiva. També va comentar que s’està dissenyant un acord de col·laboració amb Pedro Espinosa Personal Trainer de cara a oferir un disseny i seguiment de la preparació física orientada a la salut i prevenció de lesions, adaptat a les distintes edats dels membres de les escoles esportives, i va avançar la creació del Club Esportiu Esport Viu com a plataforma de les distintes seccions esportives que l’Ajuntament d’Ondara ofereix actualment.

DSC_5583 DSC_5585

A continuació, Vicent Moncho va avançar que aquest dimarts 19 de juny es publicaran els horaris provisionals de la pròxima temporada, i que al llarg aquesta la setmana, es realitzaran les reunions amb els distints equips per a presentar l’entrenador, comentar els horaris i els principals aspectes de cara al començament de la nova temporada al setembre.

Tots els membres de l’escola van rebre un detall com a premi a l’esforç durant tota la temporada: la xapa de les escoles esportives municipals, amb el lema “a vegades es guanya, a vegades es perd, però sempre s’aprèn”. Després de la foto de família, van recolzar a la selecció espanyola de futbol en el seu partit contra Portugal en el Mundial, gràcies a les pantalles que es van instal·lar en el camp de futbol sala, i van sopar tots junts.

Més fotos de la cloenda de l’Escola de Futbol:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=1884749688211797

Publicado en Actualitat, Esports.