TOTS ELS DISSABTES DE JULIOL I AGOST SE CELEBRARAN PARTIDES PROFESSIONALS D’ESCALA I CORDA AL TRINQUET MUNICIPAL D’ONDARA

Ondara, 18.06.18. Dins de les diverses activitats que duu a terme l’Ajuntament d’Ondara amb l’objectiu de promocionar la pilota valenciana, aquest estiu es van a celebrar, per segon any consecutiu al Trinquet Municipal d’Ondara, diverses partides amb jugadors d’elit que té contractats la Fundació de Pilota Valenciana, arran del conveni de col·laboració subscrit recentment amb Gestió Valenciana de Trinquets, SL. El Trinquet Municipal d’Ondara acollirà la celebració de partides professionals d’escala i corda tots els dissabtes dels mesos de juliol i agost, i un divendres (el 27 de juliol, la partida de festes de Sant Jaume), com han donat a conèixer l’Alcalde, José Ramiro, i la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, Mar Chesa.

partidas trinquet ondara estiu 2018

L’objectiu és potenciar la utilització del Trinquet Municipal d’Ondara i aconseguir més dinamisme en aquesta instal·lació esportiva municipal durant la temporada estival, sent aquesta infraestructura esportiva una instal·lació idònia per a jugar durant les vesprades d’estiu. Totes les partides es jugaran a les 18:30 hores, i a les 17 hores hi haurà partides prèvies d’aficionats i joves promeses.

Les partides d’escala i corda amb professionals van començar ahir diumenge 17 de juny, amb la partida de Festes del Crist, i continuaran a partir del 7 de juliol, amb la partida de les Festes de la Soledat. El dissabte 7 de juliol la partida de les 18:30 hores enfrontarà a Pere Roc II i Tomàs II contra Genovès II i Santi (el donatiu per l’entrada a la partida, 5 euros, es destinarà a benefici de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara). El dissabte 14 de juliol la partida serà entre Genovès II i Héctor contra Ferrer, Félix i Conillet.

Ja emmarcades a les Festes Populars de Sant Jaume, se celebraran tres partides. El dissabte 21 de juliol, jugaran Marc i Carlos contra Giner i Pere; el divendres 27 de juliol, després de la final del torneig local de festes de Sant Jaume, s’oferirà la partida entre Puchol II i Tomàs II contra Soro III i Félix (amb entrada gratuïta), i el dissabte 28 de juliol, De la Vega i Raúl contra Ferrer i Javi.

Per al mes d’agost, el cartell de les partides professionals al trinquet municipal d’Ondara inclou quatre vesprades de partides, totes elles a les 18:30 hores; el dissabte 4 d’agost, Francés i Monrabal II contra Fageca i Héctor ; el dissabte 11 d’agost, Pablo Sella i Jesús contra J. Salvador i Félix; el dissabte 18 d’agost, Genovès II i Héctor contra Giner i Santi ; i el dissabte 25 d’agost, Puchol II i Carlos contra Marc i Javi.

Publicado en Actualitat, Esports.