ONDARA CLAUSURA LA TEMPORADA 2017-2018 DE LA SEUA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET, QUE HA COMPTAT AMB 134 INTEGRANTS

Ondara, 18.06.18. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, va organitzar ahir diumenge 17 de juny les activitats per a clausurar el curs 2017-2018 de l’Escola Esportiva Municipal de Bàsquet d’Ondara. Mar Chesa ha donat l’enhorabona als seus integrants i les gràcies a les famílies per comptar amb les escoles esportives municipals. També ha agraït la seua labor als entrenadors i a la tècnica d’esports municipal, Ana Ribes.

cloenda escola basquet (1)cloenda escola basquet (5)

Ahir diumenge al matí va tindre lloc la cloenda de l’escola de bàsquet al pavelló municipal. Els integrants de l’escola van disputar partits de pares/mares contra fills/filles. Tots els membres de l’escola van rebre com a obsequi la xapa de les escoles esportives municipals, amb el lema “a vegades es guanya, a vegades es perd, però sempre s’aprèn”.

En l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara temporada 2017-2018 han jugat un total de 134 integrants en 11 equips de totes les categories, des de prebenjamí fins a júnior, sota la coordinació de Vicent Mas, i comptant amb sis entrenadors: Alba Costa, Pere Giner, Sergio López, Javi García, Toni Carrió i Lluís Fornés.

cloenda escola basquet (3)cloenda escola basquet (4) cloenda escola basquet (6)cloenda escola basquet (7) cloenda escola basquet (8)cloenda escola basquet (9) cloenda escola basquet (11)cloenda escola basquet (12) cloenda escola basquet (14)cloenda escola basquet (15) cloenda escola basquet (16)cloenda escola basquet (17) cloenda escola basquet (18)cloenda escola basquet (19) cloenda escola basquet (20) cloenda escola basquet (23)

Publicado en Actualitat, Esports.