AQUEST DISSABTE ES JUGUEN A ONDARA LES FINALS DEL TROFEU FEDERACIÓ DE BÀSQUET AMB 4 EQUIPS DEL NOSTRE POBLE

Ondara torna a ser seu d’unes finals de bàsquet. Aquesta vegada serà este pròxim dissabte 16 de juny al Pavelló Municipal amb les Finals del Trofeu Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana de la província d’Alacant amb la presència de 4 equips de les Escoles Esportives d’Ondara.

Les finals es jugaran des de les 10h en les categories que van des del benjamí fins al cadet, tant en masculí com en femení. Pel que fa als equips d’Ondara, aquest és l’horari de participació:

-12’30h. Aleví Femení: EE Ondara – EE Pedreguer

-12’30h. Pre Infantil Masculí: EE Ondara – Catral

-17h. Infantil Masculí: EE Ondara – EE Benissa

-19h. Cadet Masculí: EE Ondara – Bàsquet Dénia.

Després d’un mes de competició la Federació Valenciana de Bàsquet ha considerat que Ondara és el millor lloc per tindre aquestes finals no només pel conveni existent amb ella sinó també per les instal.lacions i per la situació geogràfica del nostre poble. Es tracta d’un gran homenatge al bàsquet que acabarà amb la cloenda de les Escoles Esportives de Bàsquet d’Ondara el diumenge 17 de juny a partir de les 10 del matí.

Publicado en Esports.