ONDARA ACOLLIRÀ L’1 DE JULIOL LA GRAN GALA SOLIDÀRIA DE DANSA A CÀRREC DE L’ESTUDI DE DANSA «SALOMÉ RODRÍGUEZ» EN HOMENATGE A TRINI REYES

gala dansa

L’esdeveniment se celebra en aquesta edició a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer

Ondara, 12.06.18. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara ha presentat hui la «Gran Gala de Solidària de Dansa – Homenatge a Trini Reyes», que anirà a càrrec de l’Estudi de Dansa de Salomé Rodríguez (Xàbia). La gala se celebrarà el diumenge 1 de juliol a les 19:30 hores a l’Auditori Municipal d’Ondara, i el benefici obtingut es destinarà a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. En la presentació, realitzada a la Casa de Cultura d’Ondara, han participat aquest matí la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual; la directora de l’Estudi de Dansa, Salomé Rodríguez; representants de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de les Juntes Locals de Xàbia i d’Ondara; de Xàbia, han participat el seu president José Mª Marín, Isabel Vidal i Carmen Hernández; i d’Ondara, la presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert, i Rovi Noguera; així com Andrew Laugart (en representació de José Ballester – estilistes).

presentacio gala solidaria

El diumenge 1 de juliol a les 19:30 hores a l’Auditori Municipal d’Ondara tindrà lloc la Gran Gala Solidària 2018, que enguany rendirà un homenatge a la ballarina d’Ondara Trini Reyes, qui durant la dècada dels anys 50 i 60 va collir grans èxits a Broadway. Tota la recaptació obtinguda per la venda de les entrades es destinarà a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (les juntes locals d’Ondara i de Xàbia seran les coordinadores de l’esdeveniment). Les entrades, al preu de 6 euros, es podran adquirir una hora abans en taquilla.

La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha agraït a l’Estudi de Dansa Salomé Rodríguez de Xàbia la gran labor que estan realitzant, i ha donat les gràcies a Salomé per transmetre als alumnes aquests valors, il·lusió, i energia. A més, ha animat la població a assistir a aquesta impressionant gala, que “és extraordinària i val la pena”.

raquel mengual

Segons ha indicat Salomé Rodríguez, “la lluita, valentia, força, coratge i les ganes de viure i d’eixir avant, de tots els que conviuen amb el càncer, inspiraran i conduiran aquesta Gala de Dansa Solidària”, que comptarà amb múltiples coreografies: dansa clàssica, espanyola, contemporània, hip-hop, urban style, a més de la posada en escena del musical “A Chorus line”. Alumnes de totes les edats porten preparant i assajant aquest espectacle des de gener. Salomé Rodríguez ha volgut agrair la participació dels alumnes Naim Elmeslouhi, Paula Mira i Alba Cardona, els que en l’actualitat es troben ampliant els seus estudis a Madrid i Alacant, i han volgut sumar-se a aquesta gala; a més, també destaca la participació d’Ada Arbona, professora de l’Estudi de Dansa, qui interpretarà un emocionant duet junt amb Naim.

salome rodriguez

Salomé Rodríguez ha agraït a l’Ajuntament d’Ondara “la total disponibilitat de mitjans, ajuda i generositat per a poder fer realitat la Gala Solidària”; així com també ha agraït la col·laboració i ajuda de tots els que fan possible la Gala de Dansa Solidària 2018 a favor d’AECC. En finalitzar la primera part de la gala, es realitzarà el sorteig de tres quadres i una escultura donats per Tomás Sivera, Manuel de Jorge, Karen Fichi i José Palazón, i d’un sopar per a dos, gentilesa de Casa Pepa d’Ondara. L’equip d’estilistes i grans professionals capitanejat per José Ballester seran els encarregats de l’estilisme i maquillatge.

La presidenta de la Junta Local d’Ondara de l’AECC, Mª Carmen Bisquert, ha indicat que estan molt orgullosos de que se celebre a Ondara aquest esdeveniment a favor de l’AECC i que esperen es torne a celebrar en anys venidors. Des de la Junta Local de Xàbia, han destacat que porten molts anys comptant amb la col·laboració de Salomé per a conscienciar sobre aquesta malaltia i han agraït la seua labor.

Publicado en Actualitat, Cultura.