AHIR ES VA CELEBRAR LA CLOENDA DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA 2017-2018 D’ONDARA AMB EXHIBICIONS DE LES ALUMNES

 

Ondara, 12.06.18. Ahir dilluns 11 de juny va tindre lloc l’acte de cloenda de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara temporada 2017-2018. Aquest curs, l’escola de gimnàstica ha comptat amb 115 alumnes de totes les categories. L’escola municipal de gimnàstica rítmica d’Ondara ha estat coordinada per Alícia Ivars, comptant com entrenadores amb Cristina Sala i Alícia Ivars, i com a monitores amb Alba Fornés, Irene Estévez, Sandra Gamero i Mar Riera.

cloenda gimnastca (1)cloenda gimnastca (6)

La cloenda va tindre lloc al Pavelló Municipal, en un acte organitzat per la Regidoria d’Esports d’Ondara, i celebrat en presència de les famílies de les joves esportistes, que van protagonitzar una magnífica exhibició amb les actuacions i coreografies que han preparat aquest curs per a les distintes competicions en què han participat (en tres nivells: lliga comarcal, interclub i federació).

L’acte va comptar amb la presència de la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, qui va donar l’enhorabona a les gimnastes i a les seus entrenadores. Totes les alumnes van rebre un obsequi de fi de curs.

cloenda gimnastca (7)cloenda gimnastca (8)

Segons es destaca des de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, aquesta ha sigut una temporada amb molt de treball i sacrifici per part de les gimnastes i entrenadores. A nivell comarcal, s’han aconseguit 22 podis; a nivell interclub 4 podis en la general; i a nivell federació (molt complicat) s’han aconseguit 3 podis. Molta feina, molta constància, molt de treball, molt de sacrifici, però tot té la seua recompensa, i en l’exhibició d’ahir es va veure tot l’entrenament i dedicació que comporta la Gimnàstica Rítmica “A vegades es guanya, a vegades es perd, però sempre s’aprèn”.

cloenda gimnastca (2)cloenda gimnastca (3) cloenda gimnastca (4) cloenda gimnastca (5)

Més imatges de la cloenda:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=1876279395725493

Publicado en Actualitat, Esports.