CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET JORNADA 9 JUNY 2018

hh hhhj

ALEVÍ FEMENÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 55- 43 MUTUA LEV. NB ALCOI

El darrer dissabte es va jugar en Ondara l’anada de les semifinals del trofeu federació on les alevines femenines estaven classificades. El partit va ser molt igualat des del principi fins l’acabament amb continues avantatges de les visitants contrarestat amb empats de les nostres menudes. Arribat l’últim quart per decidir-se tot, l’equip aleví va fer un quart perfecte amb uns contraatacs molt profitosos on les més menudes de l’equip van tindre tot el protagonisme. A 1 minut de la finalització de l’encontre les nostres van aconseguir una renta de 12 punts pel partit de tornada.

MUTUA LEV. NB ALCOI 50- ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 41

Partit molt emocionant el disputat el darrer diumenge en Alcoi on es jugaven la tornada de les semis. L’equip d’Ondara va eixir molt relaxat en el primer quart pensant que la renta de 12 punts aconseguida dissabte era suficient. En el primer quart les jugadores d’Alcoi van eixir a tope fent una pressió brutal on els eixia de tot aconseguint un marcador en el primer quart de 16-3. L’eliminatòria estava perduda amb aquest resultat i no eixia res de bo de les nostres jugadores. Tot el partit vam anar perdent de molt fins que a la fi del penúltim quart perdíem de 23 punts. La remuntada va ser espectacular fent un parcial brutal on les nostres es van deixar la pell per al cap i la fi perdre de 9 punts, raó que ens donava l’oportunitat de jugar la final del trofeu. Be, jo només vull donar les gràcies al equip davant de tot i als pares que van gaudir de un cap de setmana trepidant de autèntic bàsquet.

ALEVÍ MASCULÍ A (PRE-INFANTIL)

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 56-38 DÉNIA BASQUET

Partit de tornada de les semifinals davant un equip que a l’anada es va guanyar de quaranta. No es volia pensar en eixe resultat, però també era normal i inevitable fer-ho. En línies generals, el partit va ser fluix per part dels nostres, on ni la defensa ni l’atac tenien la fluïdesa d’altres partits, fruit de la “relaxació”, però tot i no fer un gran partit s’arribà a la diferència de 18 punts finals que mostra la diferència entre ambdós equips. Destacar l’ajuda de Pau de l’aleví B, que ha debutat per fi amb aquest equip, degut a la baixa d’última hora de Josep per lesió, el qual esperem recuperar per a la setmana vinent. Toca donar la enhorabona i felicitar l’equip per la temporada que han fet i perquè amb aquest resultat han arribat a una altra final, la segona aquesta temporada, cosa impressionant i mostra de que aquest equip ens continuarà donant moltes alegries, ja no només en el present com ho està fent, sinó també en el futur. Ara a gaudir de la gran final que es disputarà dissabte que ve al nostre pavelló i que demanem el recolzament de tots per ajudar als nostres grans jugadors. S’ho mereixen per la gran temporada i el treball ha donat els seus fruits.

INFANTILS

INFANTIL MASCULÍ

INNOVA MUTXAMEL 33-52 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Partit d’anada de semifinals davant un equip al qual ens havíem enfrontat en la lliga Preferent i per tant que coneixíem. Es volia traure un resultat positiu per al partit de tornada del dia següent. El partit va començar amb els locals més ficats en el partit i prenent avantatges en el marcador. Els nostres estaven errant moltes cistelles fàcils davall l’anella i això ens estava penalitzant. A partir del tercer els nostres ja començaren a estar més intensos en defensa i ens permetia córrer en transició i tot i continuar errant els nostres es ficaven per dalt. Moment en el que ja no tornaren que els locals es ficaren en partit i on va aparèixer el millor joc dels nostres, tant en atac com en defensa, culminant amb un últim quart amb un gran parcial que dona una certa tranquil·litat de cara al partit de tornada.

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 66-39 INNOVA MUTXAMEL

Partit de tornada de les semifinals del Trofeu Federació. Els nostres portaven una renda de 19 punts del partit del dia anterior jugat a terres alacantines. Tot i això, l’equip no es devia confiar i havia d’eixir a per totes. Així ho varen fer i tot i que els dos primers quarts estigueren igualats, al tercer els nostres ja obriren distancies en el marcador que els visitants no pogueren reduir. Aquesta diferència anava augmentant en el pas del minuts amb bon joc, per moments molt bon joc, i bona defensa fins el marcador final. Amb aquest resultat els nostres es claven a la gran final que es disputarà dissabte que ve al nostre pavelló. Esperem tot el recolzament de l’afició per ajudar els nostres en aquest partit. Donar l’enhorabona a aquest equip per aquest gran èxit pel bàsquet d’Ondara i perquè després de les lesions sofertes durant l’any es mereixien aquest premi. Ara a gaudir de la final!!

CADETS

CADET MASCULÍ A

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 62-54 CREVIBÀSKET

El dissabte es jugà el partit d´anada de les semifinals del Trofeu Federació a Ondara. Davant, un equip amb una presència física important, amb jugadors molt alts que posaren en alerta als nostres jugadors abans del partit.

L´encontre estigué marcat per la igualtat en el tanteig. Massa pèrdues de baló i la falta d´encert en cistelles relativament fàcils no permeté als ondarencs escapar-se en la primera part. El tercer quart fou desastrós, com quasi sempre, i un parcial de 9-17 posà als nostres contra les cordes.

Com sempre, els nostres joves tiraren d´orgull i bon joc per a remuntar en l´últim quart on s´imposaren per 19-7 i aconseguiren una renda enganyosa de 8 punts de cara al partit de tornada que es disputà al dia següent en Crevillent.

CREVIBÀSKET 55-76 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Després del complicat i ajustat partit d´anada, els de la Marina viatjaren el diumenge a Crevillent a demostrar que mereixien formar part de la gran final i ho aconseguiren jugant un dels millors partits de la temporada.

Els d´Ondara ajustaren la defensa per a frenar als 2 jugadors més destacats del Crevibàsket i el pla eixí de meravella. Els nostres jugadors sabien que la clau del partit estava en la defensa i jugaren una primera part impecable pressionant tot el camp i realitzant 2×1 i rotacions defensives dignes d´equips de primer nivell. Com a resultat d´aquesta intensitat i concentració aconseguiren atacs i cistelles ràpides on destacà David Pascual, que unides al gran treball en el rebot ofensiu de Jordi Ruiz permeté arribar al mig temps amb un avantatge de 27 punts i la semifinal sentenciada. En la segona part no hagué història i el partit estigué controlat en tot moment.

Molt merescut passaport a la final del Trofeu Federació per a una generació de jugadors que s´ho mereixen per la seua dedicació, actitu i caràcter al llarg de tota la temporada, tant als partits com als entrenaments. Ara a gaudir-la al màxim!!!!

Ja sabeu, el proper dissabte al pavelló d´Ondara tots a animar als nostres equips finalistes!

WhatsApp Image 2018-06-10 at 14.30.05WhatsApp Image 2018-06-10 at 14.30.06 WhatsApp Image 2018-06-10 at 14.42.03

Publicado en Esports.