IRENE ESTÉVEZ, DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA, SUBCAMPIONA AUTONÒMICA EN CATEGORIA JUVENIL

Ondara, 11.06.18. El passat cap de setmana es va celebrar el Campionat Autonòmic de nivell Federació de Gimnàstica Rítmica a Sagunt, on gimnastes d’Ondara van obtindre molts bons resultats.

ondara en campionat autonomic (1)ondara en campionat autonomic (3)

La gimnasta de categoria juvenil Irene Estévez, de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, va obtindre un segon lloc en la classificació, sent subcampiona autonòmica en cèrcol, realitzant un exercici molt complicat i aconseguint la millor classificació per a aquesta escola. També en categoria juvenil, Eva Signes es va proclamar novena autonòmica, demostrant tota la feina realitzada. Ambdues han pogut compaginar estudis i entrenaments, ja que van realitzar la selectivitat la mateixa setmana, segons es recalca des de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica, que està coordinada per Alicia Ivars.

ondara en campionat autonomic (2)ondara en campionat autonomic (4)

D’altra banda, la gimnasta ondarenca Paula Mengual (Club Xàbia) va obtindre la setena posició realitzant un exercici espectacular. I Maria Vallalta va aconseguir la medalla de plata amb un conjunt de 5 cèrcols.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a les gimnastes locals pels seus èxits al campionat autonòmic.

Publicado en Actualitat, Esports.