ONDARA TRI-ESPORT AL TRIATLÓ MITJA DISTÀNCIA I OLÍMPIC EN LA COPA D’ESPANYA

* COMUNICAT ONDARA-TRIESPORT *

VALÈNCIA SEU DEL TRIATLÓ MD I OLÍMPIC NO DRAFTING

ONDARA TRI-ESPORT AL TRIATLÓ MITJA DISTÀNCIA I OLÍMPIC EN LA COPA D’ESPANYA

JORGE LLÀCER ACONSEGUEIX UNA TERCERA POSICIÓ EN LA SEUA CATEGORIA EN LA PROVA OLÍMPICA

IMG-20180611-WA0003 FB_IMG_1528751495719

La Capital del Túria va acollir el passat diumenge 10 de juny una altra edició del Triatló de Mitja Distància que pertany a la Copa d’Espanya MD i al circuit No Drafting Series organitzat per A300w. A més, acollia també la prova de Triatló Olímpic també no drafting.

Amb l’eixida dels primers rajos de Sol la Platja de la Malva-Rosa començava a rebre els protagonistes de l’esdeveniment esportiu. Així, vora 800 triatletes vinguts de tota Espanya i Internacionals, així com de la nostra Comunitat es van donar cita per participar en la prova que s’iniciava a les 07:30.

La prova constava de dos distàncies. La primera, la prova reina, Triatló Distància Mitjana (1900 metres de natació, 90 km en bicicleta i 21 km carrera a peu, popularment conegut com mig ironman) i la segona Triatló Olímpic (1500 metres natació, 42 km en bicicleta i 10 km carrera a peu). Ambdues proves amb la peculiaritat del No Drafting, és a dir, no està permés seguir l’estela d’un altre triatleta en el segment de bicicleta (prohibit anar a roda). D’aquesta manera, amb aquest concepte es recupera l’essència del triatló.

Del Club Ondara Tri-Esport van participar a la prova MD Ivan Payà qui va parar el crono en 4 hores i 16 minuts i tot seguit Joanfe Ribes en 4 hores i 37 minuts. En l’Olímpic van participar Jorge Llàcer amb 2 hores i 8 minuts qui va fer tercer en la seua categoria i 7é en la General, Jose R. Bolufer amb 2 hores i 26 minuts, Hylke Dijkstra amb 2 hores i 27 minuts i Adrià Estrugo amb 2 hores i 47 minuts.

Respecte al podi general i a la prova Olímpica es va proclamar campió Fernández-Cortés Álvarez, Francisco del C.D. Trampolín Toledo amb un temps de 3 hores 48 minuts i 8 segons; en segon lloc, entraria a meta Dios Ríos, Cristòbal del A.D. Tripentas de Lugo amb un temps de 3 hores, 51 minuts i 50 segons i, finalment, en tercera posició, Montraveta Moya, Jordi del Fastriatlon-C.N. Montjuic amb 3 hores 53 minuts 31 segons.

En fèmines, va estar campiona Noguera Raja, Anna del C.E.A. Igualada amb un temps de 4 hores, 11 minuts i 39 segons; en segona posició, Font Balduque, Leonor amb un temps de 4 hoers, 24 minuts i 20 segons i, completant el podi la xabiera, Roselló Prats, Cristina del Triatlón Claveria Móstoles amb un temps de 4 hores, 34 minuts i 23 segons.

En el podi de l’Olímpic va ser campió Rodríguez Sabater, Francisco del Huracan Cultbikes amb 1 hora i 59 minuts, en segona posició Fernández Sánzhez, Manuel del C.D. Trirunner Pozo Estrecho amb 2 hores i 5 minuts i, finalment, completant el podi, Jara Luengos, Guillermo del Triatlon Carabanchel amb 2 hores i 6 minuts.

En fèmines a l’Olímpic, la campiona va ser Rana Costa del CDM-ECL Avant Moncada amb 2 hores i 24 minuts, seguida de Borràs Guitart, Salut del Triatló Vialterra Algemesí amb 2 hores i 25 minuts i, en tercera posició, Pérez González, Clara del C.D.E. Triatlón San Sebastián de los Reyes amb 2 hores i 27 minuts.

Una jornada marcada per l’esport de triatló amb un ambient mediterrani propi de l’Explanada de la Malva-Rosa, que va començar amb amenaça de pluja però que a poc a poc va deixar obrir el cel per donar lloc a l’entrega de premis; un acte que es va celebrar sota l’arc de meta cap al migdia i que a més a més va ser inici de la històrica emissió en directe de la Televisió À Punt a l’espai dels Esports.

* COMUNICAT ONDARA-TRIESPORT *

Publicado en Associacions.