LES ESCOLES ESPORTIVES DE BÀSQUET I PILOTA D’ONDARA ACONSEGUEIXEN SIS PODIS EN LA CLOENDA DE LES LLIGUES CEMA

L’equip benjamí de bàsquet s’alça amb el bronze comarcal, i en pilota, els equips d’Ondara aconsegueixen dos ors, dues plates i un bronze

Ondara, 11.06.18. Divendres passat 8 de juny va tindre lloc a Els Poblets la cloenda de les lligues comarcals del CEMA (Consorci Esportiu de la Marina Alta) en les disciplines de bàsquet, futbol sala, pilota i pàdel. Les Escoles Municipals d’Ondara, de Bàsquet i de Pilota, van aconseguir diversos guardons, gràcies al seu esforç durant tota la temporada 2017-2018. El tinent d’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano, va estar present en el lliurament de trofeus i va felicitar als equips ondarencs i als seus entrenadors per la gran temporada que han realitzat.

En bàsquet, l’Escola Municipal de Bàsquet, coordinada per Vicent Mas, va aconseguir el trofeu de bronze per la seua tercera posició amb l’equip benjamí, que està entrenat per Alba Costa i integrat pels següents jugadors i jugadores: Bruno Blanco, Joan Puchol, Joan Álvarez, Marcos Soria, Rahim Hamaidi, Rafa Cardona, Nadal Soldevila, Inés Soler, Alba Albiñana, Nerea Utrera, Paula González, Pau Gozalvez i David Ibáñez.

basquet benjami

En pilota valenciana, l’Escola Municipal de Pilota, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, va aconseguir un total de cinc podis en distintes categories. L’equip benjamí (Arnau Mas, Dani Serra, José Miguel Sastre, Uxue Arbona, Taylor Beesley, Izan García, Marc Agulles i Pau Agulles) es va alçar amb l’or; l’aleví (Àlex Serra, José Mengual, Mateu Guitart, i Andreu Mullor) amb el bronze; el cadet A (Raül Blasco, Josep Sapena, Marc Estellés, Josep Pinar) és el campió de la seua categoria i el cadet B (Andreu Mas, Josep Chesa, Adrià Duro), el subcampió; i en juvenil, l’equip d’Ondara (Javi González, Miguel Ángel Cabanes i Iván Fornés) és subcampió de la comarca.

pilota benjamipilota alevi

pilota cadets pilota juvenil

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als equips de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara pels seus excel·lents resultats en la lliga CEMA.

Publicado en Actualitat, Esports.