L’ESCOLA DE NATACIÓ D’ONDARA, CAMPIONA DE LA LLIGA COMARCAL

cloenda escola natacio (1) cloenda escola natacio (2)

Ondara, 04.06.18. L’Escola de Natació d’Ondara, entrenada per Mario Páez i Carlos Valle, s’ha proclamat campiona de la VII Lliga comarcal de natació en edat escolar 2017-2018, organitzada pel Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA). El 26 de maig va tindre lloc a les instal·lacions de Tonus «Sport&Health» – El Verger la cloeda de la lliga comarcal de natació, en la que han participat sis escoles de natació de la comarca: Aqualia Dénia, Poble Nou de Benitatxell, Pego, Benissa, Tonus El Verger, i Ondara, així com el lliurament de trofeus.

L’Escola de Natació d’Ondara, integrada per 44 nadadors/es de 6 a 18 anys, ha sigut la primera classificada en la lliga comarcal, després de sumar les puntuacions en les diferents proves disputades. L’escola del centre esportiu Aqualia-Dénia ha quedat en segona posició, i la de Pego en tercera.

cloenda escola natacio (3) cloenda escola natacio (5)

Prèviament a la cloenda de la lliga Cema, el passat 21 de maig va tindre lloc a la piscina municipal d’Ondara la cloenda local i el reconeixement realitzat a l’escola de natació d’Ondara per part de l’Ajuntament d’Ondara. L’acte va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora d’Esports, Mar Chesa, els quals van lliurar els guardons als integrants de l’escola d’Ondara i els van donar l’enhorabona pels seus èxits i grans resultats al llarg d’aquesta temporada esportiva.

cloenda escola natacio (10) cloenda escola natacio (11)

cloenda escola natacio (9)

Publicado en Actualitat, Esports.