LA REGIDORIA D’ESPORTS D’ONDARA VA ORGANITZAR EL DIVENDRES 1 DE JUNY EL TORNEIG DE CLOENDA DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE TENNIS TAULA

Ondara, 04.06.18. L’Escola Municipal de Tennis Taula d’Ondara va culminar divendres passat la temporada 2017-2018 amb un torneig local de cloenda al gimnàs del Col·legi Sanchis Guarner, i amb el lliurament de trofeus i de medalles als participants. L’Escola Municipal de Tennis Taula d’Ondara ha estat entrenada per Elena Medvedeva i Pedro Gironés. Els participants també van gaudir d’un berenar per a donar per finalitzada la temporada. Cal destacar que per al pròxim curs, en el cas del Tennis Taula, la novetat d’aquesta escola és que s’oferirà l’opció d’1 dia a la setmana, o de 2 dies a la setmana per a federats.

davdav

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, va fer lliurament el divendres de les medalles i dels trofeus als primers classificats, que van ser els següents:

Aleví grup II:

1. Manu Capdevila

2. Iker Ventó

3. Hugo Serrano

cloenda escola tennis taula (3)cloenda escola tennis taula (2)dav

Aleví grup I:

1. Pau Serra

2. Marc Salort

3. Toni Vallalta

davdavdav

Categoria júnior:

1. Héctor Estela

2. Àlex Serra

3. Alexandre Marozzo

davdavdav

dav

Les pròximes cloendes d’escoles esportives municipals d’Ondara seran el dilluns 11 de juny a les 18:30 hores per a l’Escola de Gimnàstica Rítmica; el divendres 15 de juny a les 19 hores per a l’Escola de Futbol; el diumenge 17 de juny a les 10 hores per a l’Escola de Bàsquet; i el dissabte 23 de juny a les 18 hores per l’Escola de Pilota.

Publicado en Actualitat, Esports.