LA CIUTADANIA D’ONDARA PRESENTA 30 PROJECTES PER ALS PRESSUPOSTS PARTICIPATIUS 2018

ONDARA-PARTICIPA-dates-reduit

Ondara, 05.06.18. El passat 31 de maig va concloure el termini perquè les persones empadronades a Ondara (majors de 16 anys) realitzaren les seues propostes d’inversions, a l’execució de les quals es destinaran 75.000 euros, contemplats dins dels Pressuposts Municipals d’Ondara 2018. Una vegada culminat el termini, s’han presentat un total de 30 propostes per part de les veïnes i veïns d’Ondara, segons ha informat l’Alcalde i responsable de l’àrea de Participació Ciutadana, José Ramiro.

Les propostes són molt variades i de distints àmbits; comprenen temes com l’habilitació d’un accés de vianants al centre comercial; la creació de més parcs per a gossos; la millora del parc dels Pins; la dotació d’un banc d’ordinadors portàtils; una rotonda en l’encreuament de la carretera de Dénia amb el col·legi Sanchis Guarner; barreres de ferro per a Sant Jaume; millorar el parc de l’avinguda Doctor Fleming; la creació d’un rocòdrom; d’un skate park; de pistes de tenis; d’un parc per a caminar en Tossals; d’un parc lliure; d’un parc amb circuit de bicicletes; de carrils bici; la instal·lació d’una passarel·la de vianants per unir l’Assut amb el camp de futbol; l’homologació de la piscina municipal, o el canvi d’ubicació del seu bar; la millora de comunicació entre l’Av. Marina Alta i Carrer antic Camp de futbol; la dotació d’espills en carrers amb poca visibilitat circulatòria; l’adequació d’un itinerari interpretatiu del riu Girona i el Molí Coví; la instal·lació de fanals al camí al cementeri; la creació d’un accés de vianants amb pont cap al parc públic Segària; refer el marge del camí de parcel·les al polígon Alfatares o instal·lar de forma fixa un equip de so al pavelló i al poliesportiu, entre altres.

Una vegada ha finalitzat el termini de presentació de propostes (que va ser del 15 al 31 de maig), des de l’Oficina Tècnica de l’Ajuntament d’Ondara es realitzarà durant aquests dies un procés de validació, amb l’objectiu de verificar que totes les propostes compleixen els criteris establits en les Bases. Aquest procés de validació es durà a terme de l’1 al 24 de juny. Les propostes que s’hagen validat, passaran a ser estudiades pels Serveis Tècnics de l’Ajuntament d’Ondara, que redactaran informe sobre la seua viabilitat jurídica, tècnica i/o pressupostària.

Amb les propostes que finalment siguen validades, la votació ciutadana es realitzarà del 25 de juny al 10 de juliol a través del portal de participació ciutadana “Ondara Participa” https://participa.ondara.org/ i també es podrà votar de forma presencial, a la Casa de Cultura d’Ondara, en horari de 9 a 14 i de 18 a 20 hores. El recompte de vots serà els dies 11 i 12 de juliol, i el 13 de juliol es publicaran les propostes a executar.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.