SINMA RETOLARÀ MÉS DE 40 CONTENIDORS AERIS DE RESIDUS ORGÀNICS

Dins de la campanya impulsada per SINMA demandant un comportament cívic de la ciutadania en la recollida de fem, s’estan retolant ara els contenidors aeris amb missatges en què s’insta a complir les ordenances per a millorar el servei

Ondara, 29.05.18. En els pròxims dies, l’empresa municipal SINMA retolarà més de 40 contenidors aeris de residus orgànics, tant aquells ubicats al nucli urbà, com a les zones de l’extraradi. Els primers contenidors retolats han sigut els situats a l’Avinguda d’Alacant i al carrer Tomàs Edison. Es tracta d’una segona fase de retolació de contenidors, després d’haver procedit fa uns mesos (al setembre de 2017) a la retolació de les illes soterrades de contenidors, tant aquelles adscrites als residus orgànics, com les de recollida selectiva. L’Ajuntament d’Ondara, a través de l’empresa municipal SINMA, continua així implementant la campanya de conscienciació cívica entre la ciutadania amb l’objectiu de poder millorar la prestació del servei de recollida de fem i fer complir les ordenances, segons recalca el Regidor delegat de SINMA, Francesc Giner.

Contenidors serigrafia 1 Contenidors serigrafia 3

En aquesta ocasió, l’empresa municipal SINMA està retolant els contenidors aeris amb un cartell informatiu sobre la prohibició de deixar residus fora dels contenidors; la conveniència d’acostar-se al contenidor més pròxim quan això ocórrega, i amb l’advertència de sanció d’acord amb l’Ordenança Municipal de Neteja (està prohibit depositar els residus fora dels contenidors, amb sancions que poden ascendir fins a 600 euros, segons l’ordenança municipal de neteja urbana de 2001). Alguns contenidors es retolaran també amb informació referent a què SINMA ofereix el servei de recollida gratuïta de mobles, electrodomèstics i voluminosos per a particulars, cridant al 965085045 (en horari de 8 a 15 hores, i des de l’empresa municipal es facilitarà dia i hora en què passarà el servei a retirar els utensilis al lloc concretat), o també es pot acudir directament al Punt de Recollida (carrer Tomàs Edison núm. 25 de 7:30 a 13 hores).

L’objectiu és acostar aquests missatges a la ciutadania, perquè els tinguen presents els veïns i veïnes d’Ondara a l’hora de depositar els residus, segons ha indicat el Regidor delegat de SINMA, Francesc Giner, el qual ha aprofitat per a demanar la col·laboració ciutadana per a complir la normativa amb l’objectiu de millorar entre tots el servei de recollida que presta l’empresa municipal, així com la necessitat de respectar les normes i horaris, i de mantenir en bones condicions els contenidors i zones annexes. A més, ha incidit en els horaris per a depositar els residus orgànics i restes, que són de 20 a 24 hores a l’estiu, amb la finalitat d’evitar olors i molèsties al veïnat.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.