GRANS RESULTATS DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA EN LA LLIGA INTERCLUB

Ondara, 28.05.18. El passat diumenge 27 de maig es va celebrar la III Fase Provincial de la Lliga Interclub a Xàbia, on van participar set xiquetes de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, que està coordinada per Alicia Ivars, i que compta com entrenadores amb Cristina Sala, Alba Fornés, Sandra Gamero, i Irene Estévez.

L’equip cadet d’Ondara va aconseguir un tercer lloc en maces per Mireia Payà, i un quart lloc per Adriana Noguera en cèrcol. Sumant les dues puntuacions, van aconseguir un quart lloc. Quant al duo cadet, Begonya García i Estela Dengra van aconseguir un segon lloc. I per últim, les individuals van obtindre també uns magnífics resultats; la infantil Paula González va aconseguir un 2on lloc en corda; la cadet Giulietta Rolfs en cèrcol va ser campiona, i, en la mateixa categoria, Júlia Mut va obtindre un tercer lloc.

lliga interclub (1)lliga interclub (2) lliga interclub (3) lliga interclub (4)

El mateix dia, es van donar els resultats general de la Lliga Provincial d’Interclub 2018, on se sumen les tres fases celebrades i es treu una nota total que les classifica en aquesta lliga, on les xiquetes de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara van obtindre uns resultats molt ben merescuts i lluitats: l’equip cadet, format per Mireia Payà i Adriana Noguera, van ser 3es classificades en la general; el duo cadet en maces (Begonya García i Estela Dengra) va ser 2on classificat en la general; i quant a les individuals, Paula González va ser campiona infantil en corda, i Júlia Mut va ser subcampiona cadet en cèrcol.

lliga interclub (5)

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, va felicitar les gimnastes d’Ondara i les seues entrenadores pels seus excel·lents resultats en la lliga interclub.

 

lliga interclub (6) lliga interclub (7) lliga interclub (8) lliga interclub (9) lliga interclub (10) lliga interclub (11) lliga interclub (12) lliga interclub (13)

Publicado en Actualitat, Esports.