L’ENERGIA I POSITIVISME DE “VALENTES I POSITIVES” OMPLI DE VITALITAT L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA

«Valentes i Positives», les dones de la Marina Alta que lluiten contra el càncer des dels escenaris

valentes i positives (1)

Ondara, 29.05.18. El grup “Valentes i Positives” de Pedreguer va portar a Ondara la seua representació teatral diumenge passat 27 de maig, per a arreplegar fons i combatre el càncer. “Valentes i Positives” està compost per al voltant de 40 dones (quasi totes elles de Pedreguer), a les quals se’ls ha diagnosticat algun tipus de càncer, i que afronten aquesta experiència amb optimisme i positivisme. El grup va nàixer fa tres anys a Pedreguer i, des de llavors, es dediquen a combatre aquesta malaltia des dels escenaris, amb diferents representacions teatrals, que han portat per diferents municipis de la Marina Alta.

Diumenge passat 27 de maig van oferir a l’Auditori Municipal d’Ondara una nit de sainets amb la interpretació de “La pitonissa” i “Atrac a les huit”, la recaptació obtinguda de la qual es destinarà a benefici de l’AECC d’Ondara. Una representació emotiva que va agradar molt al públic assistent. Entre ambdós obres van emetre un vídeo en què contaven la seua pròpia experiència, donant ànims i esperança.

bdrbdr

La Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, ha volgut agrair a “Valentes i Positives” la gran labor que realitzen, transmetent tranquil·litat, optimisme, energia i vitalitat, afirmant que “és impagable”.

valentes i positives (4)valentes i positives (5)valentes i positives (6)

Publicado en Actualitat, Cultura.