NOVA PARTICIPACIÓ DEL CLUB ONDARA TRI-ESPORT AL XVIé TRIATLÓ DE PINEDO

IMG-20180527-WA0001

* Comunicat Ondara Tri-Esport *

NOVA PARTICIPACIÓ DEL CLUB ONDARA TRI-ESPORT AL XVIé TRIATLÓ DE PINEDO

L. JAVIER MOHEDANO DOMÍNGUEZ I J. VICENTE ESTEVEZ ÁVAREZ COMPETIXEN AL TRIATLÓ SPRINT DE PINEDO

De nou, el Club Ondara Tri-Esport va estar present a un altra prova el passat diumenge 27 de maig. En aquest ocasió va ser a Pinedo, on es celebrava la setzena edició en modalitat Sprint. Una modalitat que es caracteritza per ser una prova d’alta intensitat per considerar-se distàncies curtes. Recordem que la modalitat sprint en triatló consta de 750 metres en natació, 20 km en bicicleta i, finalment, 5 km de carrera a peu.

Cal dir també que aquesta edició, com també en anteriors edicions, la prova va estar organitzada pel Club A Correcuita Triatló i es va celebrar a la platja de Pinedo. A més, acollia el Campionat Autonòmic Paratriatló i la Lliga de Club Caixa Popular (Primera divisió) i l’Open (segona divisió i obert a clubs en promoció).

Pel que fa a la participació dels membres del Club Ondara Tri-Esport L. Javier Mohedano Domínguez va fer meta amb 1 hora i 16 minuts i J. Vicente Estevez Álvarez ho va fer amb 1 hora i 24 minuts.

La carrera fou molt ràpida i en poc menys d’una hora va entrar a meta el campió. Així mateix, Josep Gómez, del CEA Bètera fou el primer en entrar a meta amb 58 minuts i 37 segons. En segona posició, Miguel Fernández, del Club Tutriatlon.com amb 59 minuts i 15 segons i, finalment, completaria el podi Alberto Romero, del CDM ECL Avant Moncada, amb 1 una hora i 2 segons.

En categoria femenina fou Sara Alemany, del Ciudad de Luga Fluvial, amb 1 hora i 7 minuts. Yaiza Saiz, del Trilavall, amb 1 hora i 9 minuts, aconseguia la segona posició i en tercera posició Sandra Gans, del CT Huracán Cultbikes, amb 1 hora i 10 minuts.

A la fi, una jornada marcada per la participació popular de triatletes i també per un alt nivell pel que fa als clubs que competien en La Lliga de Clubs caixa Popular.

* Comunicat Ondara Tri-Esport *

Publicado en Associacions.