LA GALA HOMENATGE ALS AMICS DE l’HOSPITAL DE LA PEDRERA VA OMPLIR L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA PER A RECONÈIXER LA LABOR DE PERSONES I ASSOCIACIONS EN L’ATENCIÓ ALS PACIENTS I ELS SEUS CUIDADORS

AMICS PEDRERA (1)AMICS PEDRERA (2) AMICS PEDRERA (3)AMICS PEDRERA (4) AMICS PEDRERA (5) AMICS PEDRERA (6)

* Text i fotos: GVA Hospital La Pedrera *

Des d’ací volem agrair públicament a tots els que han participat en aquesta 8a edició de la Gala-Homenatje AMICS DE l’HOSPITAL LA PEDRERA. El propi personal de l’Hospital, els voluntaris, associacions, col·lectius, grups de teatre i musicals, empreses col·laboradores, han omplit l’Auditori d’Ondara i tots ells han sigut els protagonistes d’una solidària vesprada de dissabte.

En aquesta edició, ens van acompanyar, Isabel Castelló Garcia, directora general de l’Alta Inspecció Sanitària; Pedro Gil Puig, Tècnic municipal de l’Ajuntament´d’Ondara; i Jaume Morera, Director de l’Hospital La Pedrera.

L’esdeveniment va ser conduït pel periodista Joan Llobell. La música dels germans Merxe i Paco Pineda, violí i violoncel va obrir la gala i una espectacular batucada a càrrec d’Ondarattack, va tancar l’acte.

Volem agrair a l’Ajuntament´d’Ondara la cessió de l’Auditori, la seua col·laboració i cooperació, i a tots els participants, moltes gràcies per la il·lusió i entrega que heu posat per a garantir l’èxit d’aquesta huitena edició.

* Text: GVA Hospital La Pedrera *

Més imatges GVA Hospital La Pedrera :

https://www.facebook.com/pg/gvalapedrera/photos/?tab=album&album_id=953784564784746

Publicado en Actualitat, Associacions.