L’AGENT DE LA POLICIA LOCAL D’ONDARA, DESI TORRES MOLINA, FELICITADA PER LA COMANDÀNCIA DE LA GUÀRDIA CIVIL PER LA SEUA DEDICACIÓ

Ondara, 23.05.18. Divendres passat 18 de maig van ser felicitats públicament per part de la Comandància de la Guàrdia Civil d’Alacant, tres agents de la Policia Local de la comarca de la Marina Alta. Entre ells, l’agent de la Policia Local d’Ondara, Desi Torres Molina, encarregada del departament de Violència de Genere, que va rebre una menció honorífica a la seua especial dedicació i haver sobreeixit en el compliment de les seues obligacions personals i professionals.

policia 1

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el Cap de la Policia Local, Toni Galiano, van acompanyar l’Agent durant el reconeixement de la dita menció honorífica. José Ramiro va destacar el seu orgull per la Policia Local d’Ondara, manifestant que “durant aquests últims anys, tant organitzacions com distintes administracions reconeixen el bon fer dels policies del nostre municipi”. També va fer insistència en la importància de disposar d’una unitat de Violència de Genere, especialitzada en el seguiment i assessorament de les víctimes, a més del treball que s’està desenvolupant conjuntament amb la Guàrdia Civil.

policia 2

D’altra banda, Toni Galiano va indicar que “des de la Direcció de la Policia Local volem mostrar la nostra satisfacció i reconeixement per les distincions lliurades a aquests agents, que demostren una clara mostra de vocació pública i professionalitat”, i especialment ha reconegut la dedicació de Desi Torres, encarregada del departament del MAAT, que “és en l’actualitat una de les Unitats que millor està funcionant en dedicació i resultats, sent un referent per a moltes policies”.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.