IMPORTANT DISPOSITIU DE SEGURETAT EN LA CURSA POPULAR D’ONDARA AMB LA PARTICIPACIÓ DE PROTECCIÓ CIVIL

 

Ondara, 23.05.18. Dissabte passat 19 de maig, amb motiu de la 20 Cursa Popular d’Ondara, es va dur a terme un important dispositiu de seguretat que va comptar amb la participació dels voluntaris de l’Agrupació Local de Protecció Civil d’Ondara, així com de diverses agrupacions de Protecció Civil de la Comunitat Valenciana, amb la participació d’efectius de les agrupacions de l’Alcúdia, Dénia, i el grup UPAM (Unitat de Prevenció i actuació en muntanya).

policia 3

En total el dispositiu de seguretat va estar integrat per un total de 31 voluntaris, 4 sanitaris i 7 agents de la Policia Local d’Ondara. En el recinte de l’esdeveniment, es va muntar el PMA on es va realitzar la coordinació de policia, sanitaris, i protecció civil.

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, va agrair la col·laboració i professionalitat dels integrants de l’operatiu, indicant que amb el seu bon fer es garantia la seguretat i tranquil·litat de les quasi 2.000 persones participants en aquesta cursa popular.

D’altra banda, diumenge passat 20 de maig va finalitzar el període de formació per a tres voluntaris de l’agrupació local de Protecció Civil, amb un simulacre al Parc Comarcal de Bombers. El curs bàsic de Protecció Civil és una exigència que es ve imposant al nou voluntariat, amb l’objectiu de professionalitzar i dotar de recursos perquè s’optimitze el resultat de les Agrupacions de Voluntaris. El Coordinador de l’Agrupació local, Vicente Pascual, ha avançat que després de l’estiu es realitzarà una altra edició del curs bàsic, per a formar els voluntaris que s’hagen quedat fora d’aquesta convocatòria.

policia 4

Publicado en Actualitat, Ajuntament.