LA BRIGADA MUNICIPAL D’ONDARA MILLORA LA SEUA OPERATIVITAT AMB L’ADQUISICIÓ DE DOS VEHICLES

Ondara, 22.05.18. L’Ajuntament d’Ondara ha adquirit dos vehicles mixts per a la seua utilització per part de la Brigada Municipal, com han anunciat aquest matí l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; el Regidor d’Obres i Serveis, Pere Picornell, i el Regidor delegat de PIMON, Francesc Giner. Des de la seua adquisició, en els passats mesos de març i abril, s’ha pogut comprovar un increment de l’operativitat i de l’eficàcia de la Brigada Municipal, com confirmen els responsables del servei.

nous vehicles brigada

Es tracta de dues furgonetes semi-noves, que ja estan retolades amb els distintius de la Brigada. La seua adquisició ha sigut realitzada amb una partida de 19.000 euros, contemplada dins dels pressuposts municipals d’Ondara 2018.

Gràcies a la incorporació d’aquests dos nous vehicles, la Brigada Municipal d’Ondara, responsable de les obres menors, reparacions i millores urbanes que executa l’Ajuntament d’Ondara, ha reforçat el seu parc mòbil i compta des d’ara amb dos camions i aquests dos vehicles mixts.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.